![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Quote:
Si speram sa fie mai ieftine odata cu venirea sarbatorilor. Poate cand se apropie Craciunul vor baga ceva oferte si vor preturi acceptabile. |
Magazinul STAR etaj 1 - BRASOV, gasiti machete MondoMotors si Bburago.
Preturile machetelor MondoMotors variaza in functie de nivelul de detalii. Cele low-entry sunt 47 - 51 RON, cele prestige 61 RON ambele scara 1/24, iar cele 1/18 sunt intre 110 - 134 RON In Carrefour Brasov gasiti machete Bburago, Maisto, Welly dar trebuie sa fiti prompti ca daca vezi un model misto sa si pui mana ca risti dupa 2 minute sa ti-l ia altcineva. Preturi : intre 39 - 120 RON. In MOL (benzinarie) Brasov cel din capatul de linie au cateva machete SOLIDO (peugeot 407 -gri la 144 RON destul de bine executat) si Ceva foarte interesant si detaliat NEWRAY (mini cooper, BMW M3) undeva la 54 RON. Succes la achizitionat |
3 Attachment(s)
Am fost azi in Selgros Baneasa si am vazut cateva maisto-uri interesante, dar din pacate sunt la preturile noi ( 100 ron )
|
Buna.As dori si eu sa cumpar prietenului meu o macheta Hyundai Coupe,insa nu stiu unde as putea gasi.M-ati putea ajuta cu vreun site ,magazin online sau eventual un magazin din Bv?Multumesc.
|
O sa caut eu in Universal daca mai au, aveau odata, si te anunt prin PM! :hug:
|
La Bucuresti Mall, la G'Market au machete Maisto-NFS Undercover.
Modele: Audi R8 (gri-verde) Lambo Murcielago LP640 (gri-albastru) Scara: 1/18. Cantitate: 2 Lambo, 1 Audi. Pret: 240 roni. La g'market mai au la scara 1/24 suvuri maisto murdare, niste old friends si ferrari kit tot 1/24 ------------------------------------------------------------------------------------- Tot la Bucuresti Mall dar la Diverta au Lamborghini LP560-4 Super Trofeo Maisto. Cantitate:3 albe. Scara:1/24. Pret:73 roni |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cateva machete si RC de la Carefour Sibiu.Se observa trendul ascendent de aprovizionare cu machete,modele noi,odata cu venirea sarbatorilor si lunii cadourilor.
|
Doar un singur lambo este 73 de roni.
Am mentionat cantitatea ca sa stiti ce sanse mai aveti sa gasiti macar o bucata daca o vreti. |
Quote:
Poate poate la scara mica (la cele la care nu ma uit) In reprezentanta hyundai, in catalogul lor de accesorii, oare nu au?! |
In Auchan Pitesti au:
Maisto Dirt Rides 1/24 la 55 de lei maisto old friends 1/24 la 53 de lei maisto All Stars 1/24 la 60 de lei maisto pro rodz 1/24 la 57 de lei maisto custom shop 64 de lei (aveau vw golf 4 r32 gri cu niste "dungi" negre si hummer h3 gen camioneta) motormax 1/24 33 de lei |
Quote:
Nu stiu:sad:nu am fost,pentru ca nu stiu unde se afla sincer. Am cautat numai pe internet vreun magazin online unde pot gasi,insa nu am gasit absolut nimic....:rolleyes2 |
care ma ajuta si pe mine cu o macheta....as dori sa achizitionez un golf 4 variant alb sau daca nu gasesc un bmw m3 cabrio culoarea albastru la scara de 1:18 sau 1:24...va rog ajutatima ca la mine in oras si pe net nu am gasit pe nicaieri poate sunt pe la voi.;)
|
azi am fost la mol (benzinaria) si m-am gandit sa fac ceva cu punctele acelea care se tot acumulau si mi-am luat o alfa romeo 156 la 1:24 de la cararama ,la care i se deschid potbagajul ,capota si usile din fata....nustiu cate puncte a costat dar pretul real era de 38 de roni
|
Inca caut un hyundai coupe(tiburon),scara 1:18 sau 1:24...macar de-as gasi si la scara 1:24...vinde cineva acest model?:oops::oops::oops::sad:...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning