Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

Airness 22-09-11 23:09

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Salut. As vrea sa intreb daca stie cineva care este valoarea adevarata de aceasta macheta. Este un BMW 850CSi 1:18 de la Revell. A fost facuta pentru reprezentanta BMW. Mersi.

http://www.ebay.com/itm/120773109929...84.m1439.l2649

model collector 22-09-11 23:15

E bine asa , baga mare si liciteaza

Airness 22-09-11 23:18

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4601315)
E bine asa , baga mare si liciteaza

L-am cumparat la pretul asta (nu stiu daca se vede 41 lire cu transport) si am vrut sa stiu informativ la cati bani merge. Mersi oricum pentru raspuns.

Racer21 25-09-11 10:19

Din simpla curiozitate, am o intrebare: Cumpara lumea machete de pe site-urile romanesti (cum ar fi aa, micromodele, macheteauto etc) ? Eu vad ca lumea se plange (pe buna dreptate, sau nu) ca in Romania nu prea sunt magazine de machete, cel putin online. Ei bine, uite ca sunt cateva, si as fi curios sa vad daca cineva cumpara de acolo, sau e mai ok MCW, modelissimo ?

model collector 25-09-11 18:49

Daca te uiti sortimentul este mult mai mare in magazinele straine, asta si pentru ca cererea este mai mare. Oferte bune gasesti la cei care vind mult. In plus depinde ce cauti, sunt modele pe care nu le vei vedea in Romania la vanzare, la pretul de 250 sau 300 de euro da-ti seama cate Bburago poti cumpara.

Racer21 26-09-11 15:28

eu eram doar curios de parerea colectionarilor romani, spre exemplu am vazut diferenta de preturi destul de mari intre site-urile autohtone si cele straine. Pe MCW si Modelissimo tot timpul o sa gasesti machete premium sau chiar high la reducere (si chiar reducere calumea, nu 0.1%) , pe cand in Ro, cel putin machetele premium se mentin la preturi ridicate ... ca sa nu zic ca pe aici nu prea ai variante pentru 1:24, ceea ce ma intereseaza pe mine :lol:

model collector 26-09-11 22:43

Pai exact ce iti spuneam, este vorba despre cerere. Cunosc doar vreo 5 colectionari romani de 1:24 premium. Sunt convins ca mai sunt dar nu indeajuns. Modelissimo de exemplu are o piata de desfacere foarte larga atat pe continent cat si in afara. Cand vinzi 50 de premium la pret plin, normal ca iti permizi sa lichidezi stocul de 10 ramase la 50 la suta. De ce nu se va intampla asta in Romania niciodata? Pentru ca nu exista cerere, cultura in hobby-ul acesta si nici concurenta.

Racer21 28-09-11 16:22

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4608538)
Pai exact ce iti spuneam, este vorba despre cerere. Cunosc doar vreo 5 colectionari romani de 1:24 premium. Sunt convins ca mai sunt dar nu indeajuns. Modelissimo de exemplu are o piata de desfacere foarte larga atat pe continent cat si in afara. Cand vinzi 50 de premium la pret plin, normal ca iti permizi sa lichidezi stocul de 10 ramase la 50 la suta. De ce nu se va intampla asta in Romania niciodata? Pentru ca nu exista cerere, cultura in hobby-ul acesta si nici concurenta.

Aha, mersi de clarificare ;) Totusi sunt curios care ar fi cei 5 colectionari romani 1:24 premium, ar fi mac_rineanu si Calin001 de pe acest forum, only-24 de pe miniauto, cine sunt ceilalti 2 ? (spune-mi te rog aici sau pe pm)

steaua23 01-10-11 21:48

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4607668)
eu eram doar curios de parerea colectionarilor romani, spre exemplu am vazut diferenta de preturi destul de mari intre site-urile autohtone si cele straine. Pe MCW si Modelissimo tot timpul o sa gasesti machete premium sau chiar high la reducere (si chiar reducere calumea, nu 0.1%) , pe cand in Ro, cel putin machetele premium se mentin la preturi ridicate ... ca sa nu zic ca pe aici nu prea ai variante pentru 1:24, ceea ce ma intereseaza pe mine :lol:

Eu personal cumpar si din tara si de afara. La aa.ro poti sa si vezi modelele inainte sa le cumperi si asta e un mare avantaj. Oferta e mult mai slaba ca pe modelissimo sa mcw, iar pretul difera de la magazin la magazin, deci fiecare analizeaza si cumpara de unde crede ca e mai bine.
Cu 1:24 e simplu. Probabil prea putina lume e interesata de modele calitative si nu renteaza sa aduci doar 6-7 modele care oricum se vor vinde greu din diverse motive. Nici la 1:18 nu e foarte mare sortimentul, iar colectionarii ce vor machete sunt mult mai multi decat la 1:24 ...

Racer21 16-10-11 09:50

1 Attachment(s)
ca tot vorbeam despre cei ce considera o macheta 1/64 egala unui 1/18 premium, si preturile :lol: :arrow:

FED express 16-10-11 10:19

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4648018)
ca tot vorbeam despre cei ce considera o macheta 1/64 egala unui 1/18 premium, si preturile :lol: :arrow:

De abia m-am abtinut sa nu zic ceva...stiind ca voi face offtopic degeaba.Unii chiar nu pot intelege...:mad:

radu_rs 16-10-11 15:17

Cel mai important aspect este ca a pus o macheta scara 1:18. :lol:
Sincer nu cred ca a citit macar anuntul, iar pretul... no comment.

2010 16-10-11 17:34

eu nu ma pot abtine la fomisti de astia....

model collector 16-10-11 20:52

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4649088)
eu nu ma pot abtine la fomisti de astia....

Nu, asta habar nu are ce vinde, ce e aia macheta.....

bmwh548 21-11-11 22:32

Au aparut modificari la regulamentele de pe sectiunile comerciale, va rog sa le studiati, in caz ca aveti nelamuriri adresati-va unui moderator.

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning