![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
corect acolo e butonu si am un elctro destul de mare + vasc
Quote:
|
ce ochi am :))) :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Update k nu am mai zis nmk pe aici : am schimbat si eu franele fata in sfarsit si am pus EBC 3D cu placute EBC green stuff
|
sii pareri ceva ? plusuri minusuri ... sunt intereseat sa imi iau si eu asa ceva si vreau pareri
|
foarte faina... arata senzational de bine...
felicitari!!!! |
Am terminat in sfarsit de citit tot topicul..wow lung :shock:
Super tare tot ce ai facut la masina pana acum, muuulta pasiune! Ai grija de masina :) si...ofera-ne un show pe masura la Drift :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina,mai ales culoare...sper ca intr o buna masinile noastre sa devina surori gemene....k in momentul asta tu o ai pe sora mai MARE...
Te rog sa mi lasi si mie pe PM id-ul tau de mss. Masina mea: https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...en/page-3.html De la 01:30 dupa ce am scris aici m-am apucat sa citesc tot ce ai facut la masinuta asta....impresionant am stat 5 ore si am urmarit pas cu pas fiecare modificare,esti Nebun Frate,FELICITARI!!!!! |
Am vazut eu si Silvia :) dar credeam ca si e36le va mai concura. Bafta cu Silvia :lol:
|
merci mult baieti
cat de curand va trebui sa ii schimb si ambreajul :D k nu mai poate |
ok baieti , Am o prietena care are nevoie de ajutor si dak puteti si vreti sunt recunoscator , problema este urmatoarea , are leucemie si are nevoie de sange, nu conteaza grupa, pt k i se va da sange la schimb pt transfuzie, cine vrea sa o ajute, sa scrie aici si le voi da un PM cu ziua si ora, va multumesc
|
Na ca am terminat de citit si threadul asta al tau. Frumoasa pisica, si sincer mie imi place mai mult asa decat cu badboy. Mai vrei s-o vinzi? Daca da, da-mi te rog pe PM un pret, macar de curiozitate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning