Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

Norbertinio 28-03-09 11:29

Re: Intalnirea Baimarenilor !

7 Attachment(s)
Foarte frumos aseara....lume multa si bass pe masura:lol::lol:

M I V E C 28-03-09 11:36

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 2190789)
a facut M I V E C o manevra interesanta super fain nu m-am asteptat...fain fain si prafu s-a ridicat in aer de fericire...:P

:rockon::rockon::rockon:merci, dar ce vroiam sa fac nu mi-a iesit deoarece pasagera din dreapta,ma atentionat ca nu se simte tere bine, si sa o las jos( poate data viitoare)daca ne permite paza:rockon::rockon::rockon:

huber_bm 28-03-09 11:41

a fost faina intrarea :)
cred ca toti avem cate un pasager din asta ce incepe sa tipe cand ne e lumea mai draga :))

Ce ziceti de un pichinik de RACERI, cu un guiash la ceaon ... hmmm
hai sa facem unu

piTiCcu 28-03-09 11:42

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2190820)
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

:rockon::rockon::rockon:merci, dar ce vroiam sa fac nu mi-a iesit deoarece pasagera din dreapta,ma atentionat ca nu se simte tere bine, si sa o las jos( poate data viitoare)daca ne permite paza:rockon::rockon::rockon:

ooo sa inteleg vroiai un donut??nu? cu toate astea a fost super fain...las ca data viitoare merem cu un rom la domnu' paznic...sa nu ma intelegeti gresit CIOCOLATA ROM :)))...mai asteptam intentii din astea indraznete din partea ta...bv bv:peace:

Norbertinio 28-03-09 11:56

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2190834)
cred ca toti avem cate un pasager din asta ce incepe sa tipe cand ne e lumea mai draga :))

hai sa facem unu

Suna frumos dar sa mai asteptam sa se mai incalzeasca pe afara si atunci ar fi super!!:D

piTiCcu 28-03-09 12:05

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2190834)

hai sa facem unu

cine face guiashu'???

IonutzMFF 28-03-09 12:12

Baiatul cu Golf'ul 5 a luat locul 1 la cursele din Mai ...trage bine masina ;) anul asta sa speram ca va ramane iar cupa la noi in oras

razvyrulz 28-03-09 12:25

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2190702)
mno mai ,, daca vrea sa iasa de sub anonimat?? o fii sub acoperire??

nu :P doar ca nu ioi zice numele si adresa ;))

huber_bm 28-03-09 13:40

eu aduc ceaonu si stiu reteta :P
contribuim fiecare cu ce putem :)

robbyxX23 28-03-09 14:23

Eu vin cu cate un cartof.. :lol::lol::lol:

GODLESS 28-03-09 15:06

Eu zic sa schimbam locatia ... mult prea multi ochi atrag asupra noastra parcarea de la practiker + ca nu se pot odihni paznicii ... au fost doua apeluri la 112 din aceasta cauza ... si e mult mai bine de evitat , mai sunt in oras locatii care sa nu atraga multe priviri ...

razvyrulz 28-03-09 15:23

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 2191129)
Eu zic sa schimbam locatia ... mult prea multi ochi atrag asupra noastra parcarea de la practiker + ca nu se pot odihni paznicii ... au fost doua apeluri la 112 din aceasta cauza ... si e mult mai bine de evitat , mai sunt in oras locatii care sa nu atraga multe priviri ...

zona motorului (stiti unde a fost Ontiu cash & carry?) ar fi ceva loc ... doar ca nush daca sunt paznici noaptea, ar mai fi parcarea din fata RAR'ului, si acolo e o parcare destul de mare... asteptam propuneri.

Paco4golf 28-03-09 15:27

in parcare la kaunfland :D in partea care te scoate spre semafor :D acolo e liber aproape tot timpu,doar ca nu o sa imi ajunga spatiu sa imi fac numarul :)) =))

se aude ceva azi ?:)

razvyrulz 28-03-09 15:32

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2191149)
in parcare la kaunfland :D in partea care te scoate spre semafor :D acolo e liber aproape tot timpu,doar ca nu o sa imi ajunga spatiu sa imi fac numarul :)) =))

se aude ceva azi ?:)

Not ok ... daca spui de parcarea din spatele bisericii. In opinia mea locatia aleasa nu trebuie sa fie intr'o zona circulata sau locuita.

Paco4golf 28-03-09 15:52

nush ganditi si voi ca la mine deja iese fum :))

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning