![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
Nu trebuie sa fiti multi. Putini da buni. Tine minte asta.
|
Quote:
|
Curand o sa incerc sa iti demonstrez contrariul. O sa redeschidem discutia asta peste cateva luni. Cineva odata mi-a zis ca prietenii sunt prieteni, clubul este club. Trebuie amestecate dar atunci cand 2 prieteni se cearta clubul nu trebuie sa fie afectat. Pentru club am venit eu acu 2 ani la Piatra si v-am cunoscut si s-au format prietenii. Chiar daca nu foarte stranse, chiar daca voi intre voi ati avut discutii, asta este o sa treaca si o sa fie bine dar alaturi unul de altul in club puteti fi peste restul, puteti sa va ridicati
|
Quote:
si eu sper sa fie bine si sa ne ridicam, dar asta in timp si cu sprijin. multumesc anticipat pt dialog si sprijin. |
Sper sa ne mai vedem la vreun show cu totii. Succes.
|
Quote:
multumesc in numele baietilor de aici. si eu sper sa ne revedem cat mai curand! mult succes si tie! |
:(:cry: http://www.realitatea.net/politia-de...#ixzz1wF1cSNnU
Multa bafta Cartman, sper sa scapi cu bine din beleaua asta, fii tare;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ce se mai intampla cu NSL Piatra Neamt ca sunt interesat as vrea sa ma alatur pentru ca am numai fiare in cap , si ma-m plictist de forum mia-r placea sa mai vorbesc cu unu altu :lol:
|
Salut. In NSL Piatra Neamt nu cred ca au mai ramas membri. De fapt in Piatra Neamt nu cred ca mai este niciun club auto. O pare parte dintre cei care odata apartineam de un asemenea club ne intalnim in fiecare vineri seara incepand cu ora 19 in parcarea stadionului.
|
Ar fi bine sa faca cineva ceva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning