![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am vb cu tata la tel,cica e un motor rosu .Bikerul era intins pe jos,dadea sa se ridice dar nu putea....... Nu mai pot sa dau edit.Cica bikerul ar fii karlos ,baiatu cu mito de 125 ,si nu are jon la numar.....are bfw Alin uneste posturile mele te rog.... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
la cel rosu a bubuit un cauciuc in mers si a intrat in restul... de pe contrasesns apoi cea albastra parcate in fata blocului V3 |
Quote:
"Vinovat de producerea accidentului a fost şoferul unui autoturism marca Renault Scenic, înmatriculat NT-14-CZC. Potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului, acesta circula spre spital, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în maşina Renault Megane, înmatriculată NT-07-LIL, parcată la primul bloc din apropierea podului din Dărmăneşti. Din cauza izbiturii puternice, maşina lovită a fost aruncată cu spatele pe autoturismul parcat în spatele acesteia - tot un Reanult, cu numărul de înmatriculare NT-07-EBZ. Şoferul şi pasagera s-au ales doar cu o sperietură zdravănă, ei fiind salvaţi de airbagurile maşinii. " |
Club Renault....nasol rau..
|
Vesti noi,karlos nu a patit ma nimic,a fost externat,are julituri si piciorul luxat.A scapat ieftin .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
oricum a tras o tranta destul de serioasa. am ajuns la cca 1 min de la producerea accidentului. O tanti cu un logan rosu l-a agatat(nu i-a acordat prioritate lui carlos). Femeia f speriata dar totusi proasta la cap... le zicea la oameni sa nu cheme politia si salvarea ca poate nu are nimic si se intelege ea cu carlos. Oameni prosti. Sincer deja ma gandesc foarte serios daca mai fac A`ul.... prea multe accidente zilele astea.:???::???::sad: Quote:
in schimb am facut poze la motorul lui picolo....prafff |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un autobuz s-a rasturnat inainte de Petromul de la Targu Neamt astazi ...
|
bine ca nu a fost nimic grav...
|
Quote:
In cazul lui Carlos ..mai bine nu chema politia !! era in avantajul lui ! acum nici permis nu mai are... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning