Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: blue macca (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/51360-desenele-mele-blue-macca.html)

mnc.risty 11-04-11 13:12

Re: Desenele mele: blue macca

Superbe desenele! In sfarsit vad si eu un VAG de la tine.:D

ANDR31 11-04-11 14:13

Superbe desenele :shock: Cum iti iese asa uniforma culoarea si „la locul ei” ? Pictezi cu pensula uscata ?

blue macca 11-04-11 21:28

3 Attachment(s)
culoare... folosesc si eu ce apuc... laviu, markere, acrilice ...
pensula uscata... nu... pur si simplu ... ? ... tenta plata

next :arrow:

mihaibalta 13-04-11 10:17

super tare ce faci omule...serios...nu mai ma satur sa-ti privesc masinile si nu numai...as avea si eu o placere...nu stiu daca se poate... un mercedes clasa c( facelift-ul) sau/si un renault clio an 2000 :-D oricare ar fi raspunsul esti tare si stii asta! frumoasa munca!

Mune 26-04-11 10:53

asa.. in primul rand .. desenele sunt geeeniale .
in al2lea .. ma bucur ca am realizat .. ca nici tu nu desenezi "perfect" .. ti`am gasit o gresala :) . la masina aia de epoca .. partea de sus de la grila/radiator este "prea paralela" cu cea de jos .. nu pleaca f mult . oricum .. f putin sesizabila gresala .. si banuiesc ca a fost facuta pe fondul unui ritm mai alert de desen :)

asteptam noi .. minuni :)

blue macca 01-05-11 15:20

6 Attachment(s)
mihaibalta - iti dadusem PM
Mune - da, se pare ca imi mai scapa si mie o perspectiva aproape inversa, nu cred ca e din cauza filtrului ci, da, a fost un desen mai in graba.

continuam: :arrow:

Evoluzione 01-05-11 15:57

Demential Porschele :|

kenzor 01-05-11 19:15

:SHOCKED:

sergiulik90 01-05-11 20:00

OFF: Deci, blue ... te-am mai intrebat insa intreb pentru ultima oara, promit. :D Ce folosesti pentru accentuarea conturului alb ? Marker special sau creion corector cu bila ? Si cam cat ar costa cu aproximatie o piesa din asta ?

ON: 918-le este pur si simplu superb! Jantele sunt excelent redate ... ma intreb daca vor mentine modelul pentru productia de serie...

shu.lee 04-05-11 22:52

deci blue, esti zeu, sa moara mimi:). n-am mai desenat demult si mi s-a facut pofta acum ca ti-am vazut desenele. raspunde si tu te rog la commentul de deasupra:)

alonso01 08-05-11 22:29

1 Attachment(s)
Foarte tari desenele ai talent nu gluma
Daca nu prea mai ai idei si nu ai ce face si daca vrei uite aici ceva:D
Ms

blue macca 15-06-11 11:30

33 Attachment(s)
sergiu, scuze ca intarziai raspunsul atat... folosesc pix alb si/sau marker cu vopsea... preturile ar fi undeva intre 5-7 ron pentru pix si 10-12 ron -markerul.
alonso01 - ai PM.

din moment ce nu mai e atata agitatie cu postatul DOAR al desenlor cu masini, ma voi abate si un pic sa urc ce m.a tinut asa ocupat...

MilTen 15-06-11 20:21

imi place designu tau o combinatie intre fier de calcat si mouse imi place si trotineta combinatiile de culoare:X

HoricutzWSR 17-06-11 18:34

trotineta are stretched tires si poked out rims :)))) ii stance!! :))

Evoluzione 17-06-11 20:30

Triciclu mai, triciclu :lol:

Si ce triciclu! Arata mortal, vreu si eu :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 03:36.

- Copyright 2026 4Tuning