![]() |
Re: BR 40 YUL
1 Attachment(s)
A facut treaba buna azi, felicitari! :D
SA ARDAAAAAAAAAAAAAAA :)) |
mikkai: dar nici eu nu vreau si nici nu cred ca masina mea este apta pentru sticky" dacii care se fac remarcate".
ms gabi pentru film!!! |
cineva nu are ce face cu cauciucurile :lol:
frumos ;) |
Asta e motoru ala care a crapat de ciuda :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
bun tare poxipolul ala! cateva poze de la raliu... f frumoase pozele , multumita lui vGaby! |
frumoasa daciuta ta...vazand pozele de mai sus....dupa parerea mea i-ar sta mai bine cu 4 faruri....bafta in continuare :D
|
ms mult. sunt multe bube care nu se vad in poze, dar se rezolva!
am scris in paginile anterioare ca o sa caut 4 faruri mai bune pe la dezmembrari si ii montez la loc 4 faruri! |
stiu ca exista si bube :p dar ma bucur ca sunt oameni care arata ca si dacia 1310 mai poate...mai are ceva de spus :D spor la treaba in continuare...urmaresc thread-ul cu placere
|
Misto filmuletu;) dar sa stii ca e pacat sa o chinui asa,mai ales ca ai facut-o sa arate asa bine,ma refer la faptul ca motorul de Dacie nu e facut sa fie forjat in halu asta de f.multe ori .
Oricum succes cu proiectul in continuare si vezi cum faci sa mai tocesti din cauciucuri;):D |
hai cu chestia cu multe grade :D :D
numai bine |
Quote:
buga: vine si aia cat de curand!!!:twisted: |
proiectoarele alea si masca de 1300 nu dau bine deloc pe masinuta.pune-i 4 faruri la loc si alte proiectoare sub bara ca da mult mai bine!
|
Quote:
|
te-a inebunit lumea cu 4 faruri...dar intradevar arata mult mai bine ;)
|
Iulica tata , 4 faruri, si daca dai o bere rece facem 4 faruri cu lupe si restul oglinzi negre.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning