![]() |
Re: BZ 88 CVM
are AC?cea pe care am gasit-o eu in bucuresti are AC iar pretul este de 500 euro.
|
Quote:
|
am sunat cativa mecanici si niciunul nu vrea sa-mi faca ''transplantul''.ca nu se complica,ca nu au mai facut niciodata...nu stiu ce voi face pana la urma
|
Quote:
Multa bafta si cred ca ar fii bine sa ne vedem mai ales ca am mare admiratie pentru CVM , o seara faina ! |
4 Attachment(s)
cateva poze mai recente cu cvm-ul...
|
daca ii pui motor de sn si cu ac e parfum.. si asa e cea mai faina daciuta.bafta la transplant
|
Da' frumoasa masina mai ai mai Ciupule... nici broscutza de la oglinda nu e rea... ;)
Felicitarile mele pentru starea in care o mentii! Spor la treaba! |
Quote:
|
Ma mai apuca din cand in cand... Voi ajunge la mamaia doar daca reusesc sa finalizez Trabelu' pana atunci...
|
hei,hei!cand se organizeaza la mamaia?
|
Quote:
|
am renuntat la idee deoarece doar o persoana s-ar fi apucat de asa ceva.banii i-am investit in opel asa ca poate in iarna cand voi avea mai mult timp voi face o alegere pt dacie.
|
as dori sa imi retapitez scaunele fata si bancheta intr-un material negru(scaunele sunt negre dar au gauri de tigari iar bancheta este ok insa este de culoare gri-a fost luata de pe un espero).ma poate ajuta cineva cu un contact,o idee..Eu mi-as dori in Buzau sau Bucuresti dc s-ar putea.ms!
|
10 Attachment(s)
pt "tuner man" -> acesta este interiorul meu....
|
Garantat vei fii nevoi sa desfaci din cusatura capitonajelor , dar aia nu este o problema. Oricat de home made sunt au capitonaj , doar nu sunt lipite si capitonajele se pot face cap coada. E un croitor super bun in dorobanti 2 , face orice vrei si8 este extrem de economic. Daca nu pe wekend cred ca ne vom intalni membri 4tuning din orash , daca poti veni acolo poate aruncam un ochi si gasim solutia cat mai buna pentru tine. Bafta o seara faina !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning