![]() |
Re: Roman
Ma jur ma ... si e a 2-a oara cand il vad ca schimba asa vitezele ... si acum mi-am adus aminte sa ii spun...
In legatura cu Supra aia ... sper sa o gasesc eu maine prin oras si o sa ii fac poze ... poate o stie cineva si stie pe unde locuieste proprietarul sa ma duc sa ii fac poze :D |
Quote:
oricum merge binisor masina mea te astept pe inerval bogdane;) Quote:
draguta tipa cu transporteru':oops: |
Pai te-am vazut de mai multe ori prin oras ... si nu de fiecare data faceai asa ... te-am vazut de multe ori si mergeai super ok .. dar azi si inca odata .. nu stiu ce s-a intamplat cu tine ... nu mai lu'ai picioru' de pe acceleratie :lol:
|
Quote:
apropo pt baiatu cu Goolfu' BLB din crazy drivers care ma depasit pe cuza voda la ambitie intr'o seara, fratelo eram cu taicamiu' si sa tipat urat la mine ca altfel nu te lasam sa am depasesti:lol:asa oleaca la ambitie:lol: |
ce golf ?!? ala verde ?!?
|
Quote:
|
golf 4 variant albastru, vine destul de rar prin roamn acum, e la faculate in iasi tipu'
|
golf variant ?!? ... tunarit ?
|
xenon, triple calare si muzica banuiesc
hai sa nu afcem messenger aici!! nu postez ca sa'mi maresc numarul de posturi |
deetha .. nu .. intrebam si eu .. ca nu stiu golfu' ... app ... nici nu ai multe posturi :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Mai veniti cu poze .,..daca tot discutati...:)
|
4 Attachment(s)
Am facut eu poze,Supra este cu nr. de Irlanda,culoare cameleon,e frumoasa tare. Pun pozele in jumatate de ora ca sunt la service,cand ajung acasa.
Edit: Am ajuns acasa. Si acum pozele. |
frumoasa supra:D;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning