![]() |
Re: Bacalaureat 2008
hai ba frate... daca si la mate m2... dati-o naibii de treaba...
|
3 Attachment(s)
sa intelegi,sunt prea multe cifre litere mici,care deabia se vad...dupa ce micsorezi pagina mai rau,l........a romana e altceva
oricum sunt multumit de cum au iesit:D hai bafta ptr cine da la tehnici de masurare in domeniu va atasez rezolvarile mai jos |
O intrebare: La partea a III-a, pe langa Harap-Alb, merge scris si Fat-Frumos? Sau nu e basm cult?
|
basm cult este cel care are autor cunoscut, ex. ion creanga
|
Mult noroc maine !!!
|
Quote:
|
Bafta la toti! Sa fie cu noroc!
|
Quote:
|
bafta maine. Doamne Ajuta !
|
Quote:
Multa bafta la toti!!!! |
pana acuma nici nu le-am simtit... maine ca urmeaza mate... ma rupe moral
|
hai sa va stric seara, sa numai dormiti bine la noapte:
Subiecte noi la Bacalaureat ! Astazi Ministerul Educatiei a dat publicitatii un comunicat de presa in care se spune ca datorita numarului mare de reclamatii legate de elevii care au copiat pe tot teritoriul tarii,au fost create noi subiecte la Matematica. Asa ca maine nu se va mai face extragerea obisnuita a subiectelor ci se vor distribui aceste noi subiecte tuturor centrelor de examen. S-a mai precizat faptul ca gradul de dificultate a ramas neschimbat. „Stiu ca este o masura extrema, dar a fost necesara adoptarea ei si pentru a inlatura orice suspiciune a fraudarii examenului de bacalaureat.” a declarat Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei. Se pare ca acest demers are acoperire legala completa, legea invatamantului fiin foarte explicita in aceste cazuri.Se pare, de asemenea, ca domnul Ministru Adomnitei este complet de acord cu acest demers, dansul fiind unul dintre initiatori. Comisii Speciale Comisiile vor fi inlocuite cu unele trimise special de Inspectoratele Judetene,facand fraudarea bacalaureatului cu atat mai grea.Profesorii din care sunt alcatuite aceste comisii provin din toate mediile academice si,in plus,Ministerul Educatiei va trimite comisii speciale in toate judetele pentru a superviza buna desfasurare a examenului. De asemenea, daca totul se desfasoara bine la matematica, Ministerul Educatiei are subiecte spciale pregatite pentru toate probele care urmeaza sa se desfasoare.> sursa: http://deputizes.com/ministerul-inva...atematica.html eu cred ca e la misto...ca siteu e dubios rau :rolleyes2 |
Quote:
Sa aveti bafta maine fratilor.. si ficelor... sa fie cu bulan ... sai daca nu sa va gasiti bulanul prin preajma pe la cineva.. :)) Inca putin si am scapat |
imposibil sa se schimbe subiectele.
|
E fake site-ul ala. Bafta fratilor maine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning