Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

paul_ral 27-12-08 23:03

Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile

Am avut o alta masina pe care am dezmembrat-o. Le-am montat singur.

vapix11 30-12-08 00:28

Putin Confuz... Pro - Contra

7 Attachment(s)
Vento-ul meu :-) Totul este original/nemodificat pe el... deocamdata.

Is putin confuz in leg cu el:???:. Il am de ceva vreme da nu stiu ce sa fac sa-l tin sau nu. Ce nu-mi place la el ii ca ii pe benzina, ca are motorul cu doar 75cp si ca la golf3/vento sistemul electric pica treptat.:shock:
Va rog dati-mi ideii, opinii, parerii, motive sa pastrez si sa bag banii in Vento. Mi-l place, da park nu indeajuns.:???:

Ca alternativa ma gandeam sa-mi fac una dintre urmatoarele: Golf Mk1 sau Golf Mk2 sau BMW 524-525 td-tds sau sa trag pentru un Golf Mk4 1,9TDi.:?:

Ps. Daca'l pastrez vreau sa schimb: Faruri, stopuri, grila fatza, semnalizatoare laterale, eleron, evacuare, halogene fatza, sistem audio, jante, suspensii, etc.8)

Mersii pentru viitoarele opinii postate

Attachment 739394Attachment 739395Attachment 739396
Attachment 739397Attachment 739398Attachment 739399
Attachment 739400

MaxX_82 30-12-08 11:28

Avantajele la un vento fata de golf ar fi spatiu (portbagaj mai mare). Treaba cu partea electrica ii discutabila...tine si de noroc...mai repede schimbi praguri decat ceva la partea electrica. Daca vrei motor cu putere ceva mai mare gasesti motor complet de 90 de cai la pret rezonabil. Daca e sa compari BMW cu Vento, piese mai ieftine la Vento (plin la dezmembrari avand in vedere ca se potrivesc si cele de golf), comparatia dintre consumul pe care il are un BMW 524 si un Vento de 75 de cai... nu cred ca are rost sa comparam.
Daca faci mai mult de 20.000 de km pe an atunci merita un tdi altfel...gandeste-te ca masina trebuie si intretinuta nu numai alimentata din pompa (piesele de diesel sunt ceva mai scumpe in general, cele de BMW sunt exagerate+manopera din service).
Depinde ce astepti de la masina si cati bani esti dispus sa cheltui cu ea.

ulie_mad_boy 30-12-08 11:53

MaxX u ce stopuri ai avut pe vento originale?? ai avut pe negru(model din ala dupa 96'? ) sau normale cu galben la semnalizari???dak ai avut din alea pe negru m-ar interesa p mine dak le vinzi :>
app nu are careva etrieri pe spate de vento?? am mare nevoie k suna dupa de parca am clopoteii:))

bzsa 30-12-08 12:15

frate daca vrei motor de ce nu ai cautat un vento vr6 sau gti
in alta ordine de idei eu am motor identic cu al tau si mai mult de 10 nu imi ia in cluj pe frigul asta si in circulatia asta ce o avem aici afara am scos si consumde 5,2 dar daca nu calci pe pedala mai mult de 120 nu iti ia mai mult de 6
si parca ai gaz pe masina atunci care e problema ?cat iti consuma pe gaz avand in vedere ca gazul e pe la 1,9-2 ron atunci nu ce nu e ok?
eu personal sunt f multumit de masina mea ,si treaba cu parte electrica sunt povesti mai repede apare la golf

MaxX_82 30-12-08 12:49

Quote:

Originally Posted by ulie_mad_boy (Post 1949059)
MaxX u ce stopuri ai avut pe vento originale?? ai avut pe negru(model din ala dupa 96'? ) sau normale cu galben la semnalizari???dak ai avut din alea pe negru m-ar interesa p mine dak le vinzi :>
app nu are careva etrieri pe spate de vento?? am mare nevoie k suna dupa de parca am clopoteii:))

ulie_mad_boy erau cu galben si fisurate pe alocuri :)

antonlupan 02-01-09 19:02

sal.stie careva pe cineva care monteaza alarme in timisoara sau in apropiere?

antonlupan 03-01-09 10:50

nimeni?nimic?

antonlupan 03-01-09 18:52

inca una......discuri fata duble ventilate pt vento1,8GT din 93,90cp are cineva de vanzare?la cati bani?

pro street remus 03-01-09 19:14

1 Attachment(s)
de vanzare pleoapa vento

antonlupan 03-01-09 22:30

cat face?

antonlupan 04-01-09 12:10

stie careva daca se poate slabi frana de mana odata cu schimbarea rulmentilor la rotile din spate?
frana spate este pe disc si de cand am schimbat rulmentii(1 luna si ceva;aprox1500km) nu mai prea tine frana de mana

bzsa 04-01-09 20:12

Quote:

Originally Posted by antonlupan (Post 1956081)
stie careva daca se poate slabi frana de mana odata cu schimbarea rulmentilor la rotile din spate?
frana spate este pe disc si de cand am schimbat rulmentii(1 luna si ceva;aprox1500km) nu mai prea tine frana de mana

din interior se regleaza frana de mana
parca era pe undeva pus un link cu poze cum se face

pro street remus 04-01-09 20:39

Quote:

Originally Posted by pro street remus (Post 1954982)
de vanzare pleoapa vento

60 ron plus taxe postale

antonlupan 04-01-09 21:41

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 1957077)
din interior se regleaza frana de mana
parca era pe undeva pus un link cu poze cum se face

stiu cum se strange ....intrebarea era de ce sa slabit...are a face cu faptul ca am schimbat rulmentii?

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning