![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
1 Attachment(s)
Quote:
|
la interior ? bord eventual schimba cineva culorile la ceasuri si la clima???
|
E mult de munca la bord. Eu am schimbat lumina in toata masina si sincer nu m-as mai apuca a doua oara
|
eu am mai stricat un bord la alt safran are o vopsea intre folia aea cu cifre si plastic ....... am pus becuri luminate si luminau slab........
|
1 Attachment(s)
Treaba buna iese cu leduri inseriate cu o rezistenta. Uite cum mi-a iesit mie. Mai am de facut aeroterma, dar sa mai prind ceva timp liber
|
la mine sunt luminate din spate vroiam o combinatie gen vw rosu albastru .......... dar nuj mai ales la clima ecranul
|
Gandestete ca eu am avut toata masina verde si acuma am facut rosu tot interioru:D
La tine la climatronic mai mult ca sigur sunt leduri smd deci foarte foarte mici. iti trebuie cineva care are mana fina si a mai facut asa ceva. Se poate face si climatronicu stai linistit |
iluminatul e pe becuri normale w5w cred nuj exact beculete de acelea cu soclu la butoane e cv mai dificil
|
1 Attachment(s)
Trebuie sa primesc eu saptamana asta un nou transport de leduri W5W dar nu stiu daca iti intra tie acolo
|
nu nu nu T5 cum sunt si la dacie din alea
|
Quote:
Ceva proiecte cu ea ? |
Quote:
bordu, consola, fata de use F+S, butoanele din bord, locasul pt cd, etc cate o poza cu fiecare |
Quote:
mane, am o propunere pt tine si cred ca e si o idee foarte buna care cred ca o sa-ti placa, pastreaza tu lancia si inscrio pe bulgari, nu are rost sa o vinzi, ma tot uitai la pozele ei masina arat bine, are si dotarii, si are si asa o tenta de sportiv ca e cu haion si astea cam au tenta asta la exterior iti mai trebuie jante, folie pe geamuri, si un eleron inalt si asta este ce zici? vinzi dacia si cu o mica diferenta rezolvi problemele. ce parerea aveti colegilor masina o gasiti aici https://forum.4tuning.ro/178-lancia/2...ml#post4061089 |
6 Attachment(s)
cateva poze, are volan cu airbag si folie pe geamuri care nu erau in poze
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning