Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

Gangstah 06-02-11 20:06

Re: Drobeta Turnu Severin

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4060036)
imi place poza pusa de ovidiu,e exact ce aveam eu in cap dar fara stergator spate....acum ca am vazut o poza nu mai am nimic cu stergatorul dar nu zic 100% ca nu l-as da jos,triplele le-as face fumurii ceva de genul din poza,evacuare as face-o ca in poza,eleronul imi place dar parca as merge pe un shogun da bine pe mazda aia,zic eu ca ar da bine si pe asta ca ambele au haion:!::twisted:

uitasem poza :shock::???::sad:

MH69XXX 06-02-11 20:11

la interior ? bord eventual schimba cineva culorile la ceasuri si la clima???

ovidiu89 06-02-11 20:18

E mult de munca la bord. Eu am schimbat lumina in toata masina si sincer nu m-as mai apuca a doua oara

MH69XXX 06-02-11 20:20

eu am mai stricat un bord la alt safran are o vopsea intre folia aea cu cifre si plastic ....... am pus becuri luminate si luminau slab........

ovidiu89 06-02-11 20:24

1 Attachment(s)
Treaba buna iese cu leduri inseriate cu o rezistenta. Uite cum mi-a iesit mie. Mai am de facut aeroterma, dar sa mai prind ceva timp liber

MH69XXX 06-02-11 20:26

la mine sunt luminate din spate vroiam o combinatie gen vw rosu albastru .......... dar nuj mai ales la clima ecranul

ovidiu89 06-02-11 20:28

Gandestete ca eu am avut toata masina verde si acuma am facut rosu tot interioru:D
La tine la climatronic mai mult ca sigur sunt leduri smd deci foarte foarte mici. iti trebuie cineva care are mana fina si a mai facut asa ceva. Se poate face si climatronicu stai linistit

MH69XXX 06-02-11 20:30

iluminatul e pe becuri normale w5w cred nuj exact beculete de acelea cu soclu la butoane e cv mai dificil

ovidiu89 06-02-11 20:33

1 Attachment(s)
Trebuie sa primesc eu saptamana asta un nou transport de leduri W5W dar nu stiu daca iti intra tie acolo

MH69XXX 06-02-11 20:36

nu nu nu T5 cum sunt si la dacie din alea

DJBOSS 06-02-11 22:45

Quote:

Originally Posted by MH69XXX (Post 4059869)
sal! ceva idei si pentru mine ?? dar nu fi-ti rai!

Masina la prima vedere pare ok, si interiorul este dragut (scaunele mai mult)
Ceva proiecte cu ea ?

florin_andrey86 06-02-11 23:53

Quote:

Originally Posted by MH69XXX (Post 4060062)
la interior ? bord eventual schimba cineva culorile la ceasuri si la clima???

la interior, e cam dificil sa-ti dam idei prin intermediul pozelor, trebuie vazuta in realitate, sau poza de rezolutie mai mare si in detaliu
bordu, consola, fata de use F+S, butoanele din bord, locasul pt cd, etc cate o poza cu fiecare

florin_andrey86 07-02-11 00:25

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4060770)
Masina la prima vedere pare ok, si interiorul este dragut (scaunele mai mult)
Ceva proiecte cu ea ?

mane, am o propunere pt tine si cred ca e si o idee foarte buna care cred ca o sa-ti placa,

pastreaza tu lancia si inscrio pe bulgari, nu are rost sa o vinzi, ma tot uitai la pozele ei masina arat bine, are si dotarii, si are si asa o tenta de sportiv
ca e cu haion si astea cam au tenta asta
la exterior iti mai trebuie jante, folie pe geamuri, si un eleron inalt si asta este
ce zici?

vinzi dacia si cu o mica diferenta rezolvi problemele.

ce parerea aveti colegilor

masina o gasiti aici
https://forum.4tuning.ro/178-lancia/2...ml#post4061089

MH69XXX 07-02-11 08:30

6 Attachment(s)
cateva poze, are volan cu airbag si folie pe geamuri care nu erau in poze

Gangstah 07-02-11 08:34

Quote:

Originally Posted by MH69XXX (Post 4061365)
cateva poze, are volan cu airbag si folie pe geamuri care nu erau in poze

interiorul e ok ...idei despre exterior ti-am dat si eu si florin ..sa vedem si un pic de tuning pe viitor k pareri sunt multe...spor la treaba si bafta ...ne tii la cutent!

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning