Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Emy_bike 30-01-10 18:29

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

iauzi ma :))) LOL gospodrie sa iasa cadru Trial :)))) ... boss ia-ti ma un Tucana pe 2004 sau 2005 cu 2mil dreq :)) nu te pune sa sudezi ca tai cadru mai rau :))) de curiozitate asa ce cadru vrei sa sudezi? Fe sau AL ?

(!8Y_M 30-01-10 18:40

iti zic eu.. Fe... dar e f usor;) e cat unu de Al.. dar fiind mai rezistent materialul e mai subtire.. si ajungi tot acolo...oricum e mai greu decat un tucana:P dar.. pt inceput iti spun eu ca e f bun;) mai ales ca are 14 ani omu si e la inceput;) daca-i place si e de el.. isi ia pe urma... daca nu.. ce rost are sa bage bani in ea?

si parerea mea.. decat sa o faca cu chit si abtibilde cum vroia.. mai bine asa... + ca are ceva unicat:))

cand mi-am modificat eu un cadru... statea lumea si se uita la bicla chiorash.. si-si dadeau cu parerea ce o fi:-? si luau toate marcile posibile la rand... si cand ziceam ca e home made.. ramaneau :O.. si ajungem la vb... bicla.. X bani.. vopseaua... y frumusete...schema.. z spectaculozitate.. expresia fetelor la aflarea vestii ca e home made... DE NEPRETUIT:D

tucana cu 2 mil?:| de unde frate?:-? ca sub 5 nu am gasit... am cautat in vara...

gabi1294 30-01-10 19:25

stiti cumva la ca magazin/e in bucuresti pot gasi pinioane shimano mf-tz06 (6 viteze pe filet)??? multa bafta

(!8Y_M 30-01-10 19:41

ba baieti.. ca tot a venit vb de pinioane:|

in vara am innebunit:| am un set de pinioane shimano pe cursiera.. si NU POT SA LE DESFAC:|... fac bilele urat si vroiam sa le desfac sa le ung... eventual sa schimb bilele defecte:| deci NU pot sa le desfac...nu au piulita.. nu filet.. nimic:| chiar o sa fac niste poze sa va arat... ori am fost eu chior:)) ca era seara... si bec economic... chiar o sa ma uit zilele astea pe lumina:))) dar dupa ce termin masina:P

si apropo.. care ai vr`un cadru de donat:D...fier..rupt.. vai mama lui.. ma intereseaza zona in care intra furca...si unde sta axul pedalier... ca daca nu apelez la astia cu fier vechi de trec pe strada:))... incep pregatirile pt noul proiect=))) ca dor a inceput 2010:))

gabi1294 30-01-10 19:44

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3032141)
ba baieti.. ca tot a venit vb de pinioane:|

in vara am innebunit:| am un set de pinioane shimano pe cursiera.. si NU POT SA LE DESFAC:|... fac bilele urat si vroiam sa le desfac sa le ung... eventual sa schimb bilele defecte:| deci NU pot sa le desfac...nu au piulita.. nu filet.. nimic:| chiar o sa fac niste poze sa va arat... ori am fost eu chior:)) ca era seara... si bec economic... chiar o sa ma uit zilele astea pe lumina:))) dar dupa ce termin masina:P

si apropo.. care ai vr`un cadru de donat:D...fier..rupt.. vai mama lui.. ma intereseaza zona in care intra furca...si unde sta axul pedalier... ca daca nu apelez la astia cu fier vechi de trec pe strada:))... incep pregatirile pt noul proiect=))) ca dor a inceput 2010:))

nu sti vre`un magazin bun de piese in bucuresti?

(!8Y_M 30-01-10 19:48

wa... nu am mai fost de mai bine de 6 luni .. dar nu cred ca s-a inchis:P

Langa spitalul coltea... tot pe acolo pe stradutze langa Hymalaya... si la piata chibrit.. e UMF... altele nu stiu.. sory:(

care stii sa-i explici omului cum ajunge la magazin/atelier la Nea` Bebe? ca am auzit ca acolo gasesti multe pt multi...

rob3rt0 31-01-10 11:15

nu iau in seama criticile.eu fac cum cred eu.NU SUDEZ EU,O DUC LA TINICHIGIU BAI FRATILOR.daca sudam eu era vai de mama ei plus ca mie-mi place sa lucrez la ea.daca nu-mi placea nu faceam.ii multumesc lui (!8Y_M pentru timpul acordat pt mn.

deniel 31-01-10 11:42

Magazin de biciclate+service gasiti pe :
Sos pantelimon vis-a-vis de biserica capra Magellan
Foisorul de foc ( pe strada unde au voie doar trolebuzele)
Piata dorobanti ( la bebe,strada este cea de langa petrom)
Piata 1 mai

(!8Y_M 31-01-10 12:17

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3033778)
nu iau in seama criticile.eu fac cum cred eu.NU SUDEZ EU,O DUC LA TINICHIGIU BAI FRATILOR.daca sudam eu era vai de mama ei plus ca mie-mi place sa lucrez la ea.daca nu-mi placea nu faceam.ii multumesc lui (!8Y_M pentru timpul acordat pt mn.

no problemo man.. asta e ideea unui forum...

daniel.. am citit semnatura ta:)) si ma gandesc cu stupoare ca eu in garaj .. sub motor.. am cam 2l de ulei=)) ca mi-a bubuit motorul.. si a curs uleiul la greu=))

iti dai seama ce cai obositi am=)))

Ingerasul99 31-01-10 12:52

Am ajuns la concluzia ca imi iau un rock shox dart 2 , pretul este oarecum acceptabil. Multumesc frumos pt indrumari, nu sunt hotarat daca sa pun sau nu frana pe fata.Voi ce zice-ti?

alynex 31-01-10 13:56

1 Attachment(s)
Din nou, intervine chestia cu ce faci cu bikeu:D.
Daca mai faci ceva "scheme" de trial poti sa iti pui, dar daca nu faci nimic care sa necesite frana pe fata, nu are rost sa mai dai bani si pe ea.
App de unde si cu cat iei furca?Aici e undva la 280lei.

Eu de exemplu ma dau brakeless:D.

Ingerasul99 31-01-10 14:49

Deobicei cam fac, imi mai consum energia . pai am gasit furca pe http://www.marosbike.ro/preturi_/Fur...eake-1307.html . daca stiti si alte siteuri cu preturi mai mici ar fi ok, dar care e diferenta intre dart 1 , 2 ,3 ?

alynex 31-01-10 19:15

Scuze ca nu am postat mai devreme,a trebuit sa plec si abia am ajuns.

Deci, sa revenim la Dart-uri.

Dart 1 e cea mai simpla dintre ele si cea mai ieftina.Are doar arc, nici un reglaj sau alte chestii.
Dart 2 e ceva mai usoara. Are lockout(adica poti bloca cursa, devine rigida) si reglaj de rebound(adica revenirea furcii, mai rapida sau mai lenta.Desi la furcile astea["mai slabe"],acel reglaj nu modifica prea mult actiunea furcii).
Dart 3 e cea mai buna dintre ele, cea mai scumpa si cea mai usoara dintre ele(2123g).Are aceleasi reglaje ca D2 plus compresie.

Acuma depinde de cat esti dispus sa dai pe ea.
Majoritatea sunt multumiti de 2 si 3.

Sper ca te-am ajutat.

Ingerasul99 31-01-10 23:53

Mare diferenta de pret intre dart 2 si 3 nu prea este. Daca strang din buci profizic pot sa o iau.

gabi1294 01-02-10 14:48

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 3034339)
Din nou, intervine chestia cu ce faci cu bikeu:D.
Daca mai faci ceva "scheme" de trial poti sa iti pui, dar daca nu faci nimic care sa necesite frana pe fata, nu are rost sa mai dai bani si pe ea.
App de unde si cu cat iei furca?Aici e undva la 280lei.

Eu de exemplu ma dau brakeless:D.

marfa bike`ul :> ...e o chestie de care nu sunt lamurit.. nu tzi`e tarsha sa mergi fara frane??? adik eu am amintiri neplacute din cauza franelor si luminilor pe timp de noapte:D

All times are GMT +2. The time now is 07:15.

- Copyright 2026 4Tuning