![]() |
Re: Masini tari din Iasi si imprejurimi
Quote:
|
Quote:
|
sunt sigur ca de fapt asta a pozat ... era in miscare probabil :)
|
sorin.. baga poze cu Edi si corraptorul.. E o masina tare.. din toate punctele de vedere.. si e din Iasi.. :D
(nu e doar o masina portocalie..) |
7 Attachment(s)
Hai sa-l ajut si eu pe Sorin...VW Corrado VR6 Turbo Syncro:
|
10 Attachment(s)
Iaca si pozele, o sa urmeze mai multe, dupa sedinta foto:D [care trebuie stabilita]
|
1 Attachment(s)
Un Muastang alb cu 2 super blonde in el , din pacate blondele nu prea au iesit.
|
Quote:
Foarte misto pozele cu Corrado, mai ales prima...;) |
fain corado asta, mai ales poza langa ursulet si sciroco, un pic mai old school, trebuia sa faci o poza la toate 3 din fata:)
|
de 3 zile tot vad prin Iasi un Aston Martin DB9 nu a reusit sa il pozeze nimeni ?
|
a fost postat in paginile anterioare
|
8 Attachment(s)
zorro6299 ktalyn ma simt onorat sa va aud ca va place mercedesul:drunk::drunk: zorro6299 fara ponturi din astea:chainsaw::chainsaw: hai sa mai pun nishte poze cu ceva masini care au iesit din garaj de la EXCESS-tuning:pistoles::pistoles:
|
Damn !!! unde le tii ascunse?
Aia verde nu mal asa sa dorm in noaptea asta :) |
"zorro6299 fara ponturi din astea" by Costy Micro - :rolleyes2 ... ok..ok.. daca vrei sa le tii numai pentru tine......sa stii ca n-o sa-ti mearga :-P le gasim "noi"...si le facem si pozee :lol: mai bine obisnuiestete cu ideea 8) ....ce-i frumos..stii tu si lu D-zeu ii place....felicitari si pentru Trabi..faina combinatia negru+portocliu....cat despre Opel...nu-s fan,nu ma bag, dar seamana ametitor cu Ford Taunus..9 modelul antic desigur ) de Mercedes..nu i nevoie de comentarii..e super Ok....dar..I love VW .
P.S. Corrado de mai "sus" mi-a rupt inima in bucati vineri seara pe copou...criminal..no coment...9 tre" sa fii nebun sau putin prost sa nu-ti placa masinuta aia, pe bune ) ;) P.P.S. Dar tot BMW-ul ...HPR...rosu ferrari..e cel mai ...'dulce" si la inima mea, de cand l-am vazut in Suceava la demonstratie...felicitari soferitei ;) |
"hai sa mai pun nishte poze cu ceva masini care au iesit din garaj de la EXCESS-tuning"
au iesit? vrem sa le vedem si noi, nu am vazut nici una pe strada:???: P.S. Unde aveti magazinul? sau atelierul? pot fi vizitate?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning