![]() |
Re: Dacia mea
foarte frumoase jantele...sa le folosesti sanatos si sa vedem cat mai repede poze cu masina :D
|
ms ms...ma bucur ca va place:D:)
|
Superbe jantele,tare curios sunt cum va iesii masina la final
|
Foarte tari jantele..... asteptam continuarea....cred ca o sa se ridice la nivelul celor ce au facut istorie, poate chiar peste. Multa bafta
|
1 Attachment(s)
Bravo au iesit bine jantele,abia astept sa le vad pe masina...bafta in continuare
|
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
salut ! de unde ai cumparat eingel-eyes-urile ?? si la cati bani :shock::lol::lol:
|
pe cat sunt pe 15?ce J au?oricum sunt frumoase!:D curios sunt cum vor da pe masina.............
|
7j scrie pe ele :-)
|
jantele sunt pe 15" cu cauciucuri de 195 / 50 / R15 ...latzime 7j
angel eyesurile le-am luat de aici din oradea de la un magazin de piese tuning...poate ai auzit de el "CRIDEM" are magazine de prezentare in toata tzara...pretul a fost de 95 de lei 4 bucatzi |
hai baaa fa miscare .... si termina masina aia mai repede.. :)
|
13 Attachment(s)
insfarshit am etrminat cu vopsitul jantelor
in plus am mai rectificat cate ceva:D bidonashul de apa pt parbriz bobina de inductzie incuietoare capota fatza tavitza bateriei radiator si uan dintre planetarele rectificate:) si va mai pun si o poza cu motorul este refacut+ degresat+vopsit carburator refacut cu piese noi delcoul refacut aletrnator refacut pompa de apa desfacuta curatzata si schimbat garnituri cutia refacuta disc ambreiaj si placa de presiune mai mari rulment nou garnituri.....tot tacamul:) |
imi place ca vopsesti totul...............
|
superb. spor in continuare.
|
Quote:
Sergiu , a mai ramas ceva vopsea si pe masina? |
vopseaua care o sa fie pe mashina....ii la tine:)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning