![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
oameni buni, va rog sa nu mai discutati de asta aici
TigerGTS ce ai scris mai sus poate fi interpretat ... de ce nu astepti tu sa vezi ce zicem si noi ? te-ai chinuit sa explici frumos acolo unde trebuia si acum aici vrei sa imi schimbi opinia. Decizia mea : nu 100% nevinovat dar destul de aproape. Un user nu se baneaza doar pt asa ceva, dar cu siguranta poate sa ia infractiune pentru " posturi aiurea si inutile" in cazul lui. Dupa o infractiune userul de obicei constientizeaza ce se intampla si in cele mai multe cazuri se auto-remediaza. Cei care recidiveaza mai iau inca o infractiune si uite asa urmand un curs firesc intr-un interval de timp in care se poate urmari userul respectiv pe posturile urmand infractiunii pot ajunge sa ia ban daca fac 3 infractiuni diferite in interval de 10 zile. Intotdeauna infractiunea a avut efect mai bun decat banul ... de ce ? .... pentru ca o data ce ai o infractiunea ea apare sub userul tau .. si ce incredere sa mai aiba cel care vorbeste cu tine daca tu esti "infractor" Revenind la inceput ... tot ce vreau sa te rog e ca la urmatoarea situatie mai delicata sa deschizi un topic pe forumul intern al moderatorilor unde sa ceri sfaturi despre cum trebuie sa procedezi in situatia respectiva. Dupa ce o sa primesti 2-3 sfaturi o sa vezi ca o sa fie mult mai usor sa iei singur singurel decizii. Ce voi face pana la urma ? Tu ramai moderator si iti urez bafta la bac si emotii cat mai putine. Pustiului ii voi scoate banul si o sa te rog sa ii dai un pm in care sa ii explici ca daca continua sa posteze aiurea va lua ban direct de la mine fara a mai trece prin sistemul de infractiuni. Pentru orice intrebare, sfat, nelamurire, sesizare ma gasesti pe mail, pm, ym, etc. Sper sa fii inteles acum si nelamurirea colegilor mei asupra "ploii" de infractiuni pe care ai lansat-o si nu uita .. ban-ul nu rezolva nimic fara o explicatie prealabila pentru user |
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
si mai facushi inka 2 posturi .. cu EXACT aceeasi chestie :) bv ... in ritmu` asta .. ajungi la 1 an de activitate pe forum .. si vreo 3-4000 de post`uri :)
|
si ca sa il completez pe varu` CaDDy: chiar era nevoie sa scri aaronel design si sa le editezi ? cu totii stim ca sunt facute de tine. Asta e singuru lucru ce nu suport la tine...faci pozele de parca ai poza pt cea mai a dracu revista cu masini
|
si akum .. o sa sara @`el .. :) " cum ... saritzi cu gura pe mine k ma semnez pe poze... pai cuuuum .. k si caddy se semneaza si lui nu`i zice nimeni nimik " :lol: dar.. macar eu ma semnez mai mic... mai intr`un coltz.. sa nu fie sesizabila.. majoritatea nici nu stiu daca au bagat de seama semnatura mea ... tu .. pui aronel dizain` .. akolo unde e poza mai interesanta si mai scrii si mare ::lol: :lol:
|
Ba eu nu va inteleg.
Mai stii ... poate pozez ptr cea mai a dreaq revista de masini. Asa imi place mie sa scriu AaronNel Design sa vada toti ca eu le fac. Sunt poze facute de mine, editate de mine, e munca mea si nu-mi place ca cineva sa-si bata jok de ea. Fiecare la editarea unei poze se semneaza pe poza. Este un fel de copyright sa nu se laude alti cu munca ta. LE: Caddy ... la insistentele tale in primu rand am micit semnatura. Dupa cum observi este mica in colt. Fiecare se semneaza cum doreste |
GATAA.....MA APUC sa modific poze ....
Dau jos programu si ma apuc-> ADYTZU `DESIGN ! ai pus pozele alea de 2 ori ...acelasi post....Iti place sa fi in Centru atentiei tie aaronele ... |
Aaronele..n-am nici o treaba..dar deja cand atatia iti spun ca nu faci bine si tu faci tot ca tine, e deja incapatanare prosteasca :).
Parerea mea ca in loc sa ridici contrastele alea de iti vine sa te dai cu capul de toti peretii incercand sa vezi si tu masina, ai putea sa folosesti blur pe fundal in asa fel incat sa iasa masina in evidenta Alta parere ar fi sa schimbi naiba locul ala unde faci pozele si nu sa faci poze la roata la orice masina..macar daca ai schimba directia rotii :) A 3-a chestie ar fi o intrebare care iti este adresata :)...cati GB de tutoriale de photoshop ai ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sterge man posturile...ca esti moderator:P
|
Quote:
discutam de foto ..video...ceva mai interesant decat ce face aaronel in acelasi loc... |
luati exemplu de la CaDDy, vedeti voi cumva mare pe toata poza CADDY DESIGN ? s`a semnat acolo unde nu prea se vede...bv caddy:D
|
:lol: ai em za best ... uaci en` leãrn :lol:
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Ca sa nu ziceti ca va reprim libertatea de exprimare :lol: doar am mutat posturile si va rog furmos inca odata sa pastram thread-ul Media 4Tuning VL doar pentru materiale foto / video de la noi din comunitate. Cei care mai pierdeti vremea pe forum mai mult, va rog ca atunci cand mai gasiti post-uri la care sunt atasate foto / video cu masinile noastre sa imi trimiteti si mie linkul exact in privat sau pe mess, sa le mut in threadul dedicat. Am vazut ca mai sunt cate unele ratacite :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning