![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
|
mag :-| avand in vedere ca nu se vorbeste mai nimic interesant si multa lume posteaza de dragul de a posta nu vad de ce nu te ar amuza discuta lor care este postata expre pentru a ne face sa radem. ca alt rost nu vad la discutia aia. fiecare cu parerea lui, poate sunt eu mai redus fata de altii si ma amuza, poate pe altii ii intristeaza si tot asa
|
Mag... ai tras pe nas??? Nu vad rostul raspunsului tau pentru Cristi... esti pe langa subiect ca un atribut :-)
|
as vorbi in particular cu el daca mi-ar raspunde la telefon... ne stim... dar el raspunde numai cui vrea la telefon si pe mess...
asadar asta este singura cale de comunicare la care reactioneaza. :) si eu ma amuz... am scris si mai sus ca daca ar fi raspuns la telefon ar fi fost mult mai usor.... |
pe de-o parte nu e frumos sa iti speli rufele in public da cand asta e singura solutie asta e.daca nu incercai sa iei legatura cu el prin telefon era urat sa discuti direct aici.da cum ai incercat si nu ai obtinut nici un rezultat:rolleyes2 ..cu ocazia asta ne mai amuzam si noi:twisted:
|
nu am avut de ales :)
am incercat.. tot incercat... de vreo 2 luni asa tot incerc.. |
deci toata lumea se amuza numai Mag nu :-|
|
Pe el nici daca il gadili nu se amuza...
In schimb ne amuzam noi cand pune intrebari de genu " imi apare o palnie?! ce o fi oare?! " :)) |
ha ha ha ....m-am amuzat si eu
|
Hai sa ne amuzam in continuare........deci.....ramasesem la partea cu biela......cu neraspunsul la telefon...si pe mess......la milion......deja e text de manea.........behehehehe!!!!!
|
Quote:
|
salut baieti, hai ca ies eu cu o intrebare capcana...
5 supercar-uri de marci diferite... Audi R8, un Ferrari F430, un Lamborghini Gallardo LP-560, un Maserati Gran Turismo si un Mercedes Mclaren SLR Coupe. Cine castiga cursa de drag? |
SLR, ultimul find maserati. R8 slab fata de lambo ferrari si slr
|
|
SLR ... ce masina :oops: defapt asta e OZN :shock::lol: tare drag race-ul ... m-as multumi si cu maserati-ul :D:D:D chiar daca era ultimu :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning