Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

Skillzu 18-10-05 22:06

1 Attachment(s)
hmm...un remake la o poza mai veche care mi-a placut mult...vreau sa fac si golful pt k imi place....am deaj psd..dar nu stiu daca va fi finalizat...vreau sa vad daca pot face ceva onorabil la logan.... :roll: :oops:

blowwind 18-10-05 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
hmm...un remake la o poza mai veche care mi-a placut mult...vreau sa fac si golful pt k imi place....am deaj psd..dar nu stiu daca va fi finalizat...vreau sa vad daca pot face ceva onorabil la logan.... :roll: :oops:

Frumos Madskillz :D ai nishte mici scapari :D la prag..langa roata fatza...e cam stramb si se vede in ceatza :D....si la usa din spate :)....e cam ciudata faza :D.... spoilerul fatza e cam blurry... :)) per total BRAVO ....

yo m`am apucat de logan :D....am nishte idei super...sper sa iasa :D succes :D

EvLSant0S 19-10-05 00:16

huuuuo :) jegs :)
ne batem la loganu ala :)

si eu m-am apucat de el :)
da-l scot la iveala tarziu , gen .. ultima zi :)

Kolegosu' 19-10-05 02:08

2 Attachment(s)
:? Ultima mea creatie este cea la care m-am provocat cu M-Power ma declar invins de pe acum cred k este blesteamata Supra asta tinanand cont k este si a 13-a lucrare a mea :?

ra2 19-10-05 16:00

de ce nu recunosti mai ra_2fast4u ca asta asta e adevaru ai luat bara fata de la golfu meu ca sunt acelasi greseli bara nu exista la o masina am luat de lamai multe masini si am facut-o si am mai facut niste modificari...
asa ca nu mai minti :twisted:

RA_2fast4u 19-10-05 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ra2\"
de ce nu recunosti mai ra_2fast4u ca asta asta e adevaru ai luat bara fata de la golfu meu ca sunt acelasi greseli bara nu exista la o masina am luat de lamai multe masini si am facut-o si am mai facut niste modificari...
asa ca nu mai minti :twisted:

da mai frate recunosc! wtf e crima? e pe aceeasi masina? e in acelasi unghi? nu e modificata deloc? shi si din postul anterior am recunoscut mah numa ca era mai subtil ce naiba

ra2 19-10-05 17:44

pai nu pute-ai sa recunosti din prima?ce naiba :D ca u e o crima da zic asa..... :twisted:

kickass 19-10-05 18:48

mah.. pt. ce va certati voi.. :roll:

BMW-M-Power 19-10-05 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
:? Ultima mea creatie este cea la care m-am provocat cu M-Power ma declar invins de pe acum cred k este blesteamata Supra asta tinanand cont k este si a 13-a lucrare a mea :?

u macar ai facut-o io deocamdata n-am avut timp :oops:
imi cer mii de scuze dar promit ca in momentul in care o sa am macar 2-3 ore libere acesta va reprezenta o prioritate pt mine :)

Kolegosu' 19-10-05 20:40

ok... M-Power dar tot trebuie sa dau o bere ... k nu stiu ce era sa-i fac mai mult de atat la Supra pacat de Japoneza :lol: daca o vad cei de la Toyota ma dau in judecata pt tulburarea Suprei :lol: sunt sigur k sa-mi pui capac cu a ta dar cel putin noi 2 ne-am provocat ..... cred k am fost primii in din luna Octombrie :roll:

BMW-M-Power 19-10-05 20:47

lol :D

e interesant pt ca nu m-a mai provocat nimeni pana acum! si nici eu nu prea am avut curaj sa provoc pe cineva.
imi cer scuze pt ca nu postez o replica deocamdata dar cand promit sa stii ca ma tin de promisiune. o sa o pun cat de curand.

BMW-M-Power 19-10-05 22:39

1 Attachment(s)
am facut ceva dar nu prea bine :(
am avut o ora libera :D

EvLSant0S 19-10-05 23:15

de ce nu pui un spoiler spate sa fie in linie cu pragurile si spoilerul fatza ?
in rest e bine masina ...

Kolegosu' 19-10-05 23:19

eset belea M-Power acum asteptam decizia juriului adik Madskilzz si Santos :lol: dar eu te declar de acum castigator si cu prima o cazie cand vin in Brasov :lol: ai o Tzuica fiarta de la mine :lol: :wink:

EvLSant0S 19-10-05 23:29

Incepem :
M-Power - Masina ta arata per total bine , putine greseli , gen geam , lipsa spoiler spate , un cunoscator observa lipirea spoilerului fatza , in rest e relativ ok , ai mers pe principiul calitate nu cantitate , putin si bine ..
in schimb ..
KOLEGU ... s-a aruncat la ... mai multe chestii
acoperirea geamului spate , interesanta chestie , o gramada , a pus mai multe elemente pe masina , fiind mai multe, n-a fost la fel de atent , are cateva greseli , in schimb .. multe chestii noi .. in plus ...

So .... grea decizie , si totusi M-Power castiga .... A lucrat mai curat , felicitari baieti ... si bafta data viitoare ..

madskilz ... ?

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning