![]() |
1 Attachment(s)
hmm...un remake la o poza mai veche care mi-a placut mult...vreau sa fac si golful pt k imi place....am deaj psd..dar nu stiu daca va fi finalizat...vreau sa vad daca pot face ceva onorabil la logan.... :roll: :oops:
|
Re:
Quote:
yo m`am apucat de logan :D....am nishte idei super...sper sa iasa :D succes :D |
huuuuo :) jegs :)
ne batem la loganu ala :) si eu m-am apucat de el :) da-l scot la iveala tarziu , gen .. ultima zi :) |
2 Attachment(s)
:? Ultima mea creatie este cea la care m-am provocat cu M-Power ma declar invins de pe acum cred k este blesteamata Supra asta tinanand cont k este si a 13-a lucrare a mea :?
|
de ce nu recunosti mai ra_2fast4u ca asta asta e adevaru ai luat bara fata de la golfu meu ca sunt acelasi greseli bara nu exista la o masina am luat de lamai multe masini si am facut-o si am mai facut niste modificari...
asa ca nu mai minti :twisted: |
Re:
Quote:
|
pai nu pute-ai sa recunosti din prima?ce naiba :D ca u e o crima da zic asa..... :twisted:
|
mah.. pt. ce va certati voi.. :roll:
|
Re:
Quote:
u macar ai facut-o io deocamdata n-am avut timp :oops: imi cer mii de scuze dar promit ca in momentul in care o sa am macar 2-3 ore libere acesta va reprezenta o prioritate pt mine :) |
ok... M-Power dar tot trebuie sa dau o bere ... k nu stiu ce era sa-i fac mai mult de atat la Supra pacat de Japoneza :lol: daca o vad cei de la Toyota ma dau in judecata pt tulburarea Suprei :lol: sunt sigur k sa-mi pui capac cu a ta dar cel putin noi 2 ne-am provocat ..... cred k am fost primii in din luna Octombrie :roll:
|
lol :D
e interesant pt ca nu m-a mai provocat nimeni pana acum! si nici eu nu prea am avut curaj sa provoc pe cineva. imi cer scuze pt ca nu postez o replica deocamdata dar cand promit sa stii ca ma tin de promisiune. o sa o pun cat de curand. |
1 Attachment(s)
am facut ceva dar nu prea bine :(
am avut o ora libera :D |
de ce nu pui un spoiler spate sa fie in linie cu pragurile si spoilerul fatza ?
in rest e bine masina ... |
eset belea M-Power acum asteptam decizia juriului adik Madskilzz si Santos :lol: dar eu te declar de acum castigator si cu prima o cazie cand vin in Brasov :lol: ai o Tzuica fiarta de la mine :lol: :wink:
|
Incepem :
M-Power - Masina ta arata per total bine , putine greseli , gen geam , lipsa spoiler spate , un cunoscator observa lipirea spoilerului fatza , in rest e relativ ok , ai mers pe principiul calitate nu cantitate , putin si bine .. in schimb .. KOLEGU ... s-a aruncat la ... mai multe chestii acoperirea geamului spate , interesanta chestie , o gramada , a pus mai multe elemente pe masina , fiind mai multe, n-a fost la fel de atent , are cateva greseli , in schimb .. multe chestii noi .. in plus ... So .... grea decizie , si totusi M-Power castiga .... A lucrat mai curat , felicitari baieti ... si bafta data viitoare .. madskilz ... ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning