![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
frumusel asa din profil :D |
Quote:
si de acuma urmeaza.. fazele d genu... ce lighean... stift... kitch si alte lucruri! :| |
nu mai stiu exact ce numere avea dar eu i-am facut poza pe langa gara in piatra neamt. asta e singura poza pt ca ma grabeam si nu am mai avut timp sa fac altele. tot ce pot spune e ca avea kitul asta si o priza de aer uriasa pe capota care arata oribil.
|
frumos tare loganu!!!crek e printre cele mai frumoase din toate p care le-am vazut aranjate!!!!si daca nu ati obs masina are scoase manerele:D..chiar interesanta...ce s zic...facuta cu gust!!
|
ca sa fiu si eu un pic rautacios (pt. ca nu suport aceste "masini") LOGANU E MASINA??
|
nici mie nu imi plac deloc dar asta poti s zici ca e aranjata cu gust p langa alte loganuri facute prin spatele blocului sau p sub poduri d unii!!!:D
|
ai dreptate aci... dar totusi? la o bucata de tabla si 4 roti (cum alint eu loganu) poti sa-i pui motor de porsche sau mai stiu eu ce si tot logan ramane :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fiecare cu parerea lui , unii vor masina SH straina , altii vor masina noua in aceeasi bani , acum depinde de fiecare. Ambele variante au plusuri si minusuri. Parerile's impartite si nimic nu-o sa se schimbe. |
huooo fanilor logan :))))) stefan lasa nu baga opel-u la inaintare :D eu zic in general :P
|
Quote:
|
ati dat-o-n barci cu topicul asta...
back ON: am vazut duminica trecuta un in parcarea dintre scoala 4 si laguna un matiz albastru cu kit exterior complet si un eleron cat carul. arata....deosebit. cred ca haios e cuvantul cel mai potrivit (in sensul bun). |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning