Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

VaLeX 25-03-08 18:10

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 1445138)
un logan simpatic

de neamt goLanu ?? :)

frumusel asa din profil :D

buddy_lexx 25-03-08 18:42

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1445683)
de neamt goLanu ?? :)

frumusel asa din profil :D

mi se pare k are nr de iasi... dar e chiar simpatik...
si de acuma urmeaza.. fazele d genu... ce lighean... stift... kitch si alte lucruri! :|

ionut17 25-03-08 19:32

nu mai stiu exact ce numere avea dar eu i-am facut poza pe langa gara in piatra neamt. asta e singura poza pt ca ma grabeam si nu am mai avut timp sa fac altele. tot ce pot spune e ca avea kitul asta si o priza de aer uriasa pe capota care arata oribil.

redrider 07-04-08 17:47

frumos tare loganu!!!crek e printre cele mai frumoase din toate p care le-am vazut aranjate!!!!si daca nu ati obs masina are scoase manerele:D..chiar interesanta...ce s zic...facuta cu gust!!

mariusD 07-04-08 18:29

ca sa fiu si eu un pic rautacios (pt. ca nu suport aceste "masini") LOGANU E MASINA??

redrider 07-04-08 18:35

nici mie nu imi plac deloc dar asta poti s zici ca e aranjata cu gust p langa alte loganuri facute prin spatele blocului sau p sub poduri d unii!!!:D

mariusD 07-04-08 18:36

ai dreptate aci... dar totusi? la o bucata de tabla si 4 roti (cum alint eu loganu) poti sa-i pui motor de porsche sau mai stiu eu ce si tot logan ramane :D

buddy_lexx 07-04-08 20:25

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1471588)
ai dreptate aci... dar totusi? la o bucata de tabla si 4 roti (cum alint eu loganu) poti sa-i pui motor de porsche sau mai stiu eu ce si tot logan ramane :D

mariusD stii kare`i faza pan la urma...decat dloc..mai bine logan :))

mariusD 07-04-08 20:57

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1471825)
mariusD stii kare`i faza pan la urma...decat dloc..mai bine logan :))

lasa ..... am auzit chestia asta de 10000 de ori... decat sa dau 8mii pe un logan mai bine dau 8 mii pe o masina straina ... din cauza acestei masini trag multi romani care ar vrea ceva mai bun (dar exista taxa de mediU :D)

buddy_lexx 07-04-08 23:54

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1471903)
lasa ..... am auzit chestia asta de 10000 de ori... decat sa dau 8mii pe un logan mai bine dau 8 mii pe o masina straina ... din cauza acestei masini trag multi romani care ar vrea ceva mai bun (dar exista taxa de mediU :D)

DA is perfect d acord ku u..nici eu n`ash da atatia bani p un logan..dar sunt unele persoane..care din pakate is din c in c mai multe.. care mai dgraba isi cumpara un logan NOU..decat sa`si cumpere o astra SH spre exemplu ..kare ..daca stam bn si ne gandim...astea`s masini care nu se pot compara dar..nah..:D sa nu fiu inteles gresit..nu`s fan logan... sau dacia..sau renault.. !:D

stefan_88 08-04-08 00:10

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1472407)
DA is perfect d acord ku u..nici eu n`ash da atatia bani p un logan..dar sunt unele persoane..care din pakate is din c in c mai multe.. care mai dgraba isi cumpara un logan NOU..decat sa`si cumpere o astra SH spre exemplu ..kare ..daca stam bn si ne gandim...astea`s masini care nu se pot compara dar..nah..:D sa nu fiu inteles gresit..nu`s fan logan... sau dacia..sau renault.. !:D

una e o masina noua ...si alta e o masina SH . yo unu ...dak ar fi sa aleg intre un Logan nou ...si o Astra ...cu N km in bord....as alege Loganul .....

VaLeX 08-04-08 00:30

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1472444)
una e o masina noua ...si alta e o masina SH . yo unu ...dak ar fi sa aleg intre un Logan nou ...si o Astra ...cu N km in bord....as alege Loganul .....

puteti sa discutati pana maine , sa umpleti sute de pagini pe tema asta.
fiecare cu parerea lui , unii vor masina SH straina , altii vor masina noua in aceeasi bani , acum depinde de fiecare. Ambele variante au plusuri si minusuri.

Parerile's impartite si nimic nu-o sa se schimbe.

mariusD 08-04-08 12:03

huooo fanilor logan :))))) stefan lasa nu baga opel-u la inaintare :D eu zic in general :P

stefan_88 08-04-08 12:06

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1472898)
huooo fanilor logan :))))) stefan lasa nu baga opel-u la inaintare :D eu zic in general :P

eu am dat un exemplu ....

NT33EXE 08-04-08 12:08

ati dat-o-n barci cu topicul asta...
back ON:
am vazut duminica trecuta un in parcarea dintre scoala 4 si laguna un matiz albastru cu kit exterior complet si un eleron cat carul. arata....deosebit. cred ca haios e cuvantul cel mai potrivit (in sensul bun).

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning