![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Am Cumparat Si Eu O Honda Civic cu 2300e
Dotari Motor 1.6 Diesel 115 hp top speed 220km/h jante Motegi pe 17 inci anvelope 245/25 R17 discuri de frana endless etriete brembo vopsite Geamuri Electrice fata spate oglinzi electrice Alarma In 3 usi :D etc:rolleyes2 |
Tomas_SlrR : foarte frumos ii civicu ...sa o stapanesti sanatos >:D<
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici :D Intre timp am cumparat un set de jante ac schnitzer si faruri OEM . Jantele m-au dus 1000 de euro si farurile 200 euro.. :D
|
Quote:
Eu din păcate am vândut E46 deoarece nu am găsit un motor și nu mai aveam timp și de el. Am cumpărat bara spate la Toyota și am trimis-o la vopsit. (aqua blue) Momentan caut să cumpăr o Toyota Supra MK4 (dacă are cineva) sau o mașină între 10-30.000 euro. Aștept oferte ! :-) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Azi am fost sa imi scot BMW de la Reprezentanta .Cum arata???
|
Frumos M5
Frumos si Bmw-ul Rosu Din pacate am amanat dezasamblarea silvie cu 1 zi pentru ca m-au sunat cei de la Boso si mi-au spus ca motorul meu sa dus.....sa spart blockul in timpul testelor si ca numai poate fi facut nimic mi-au mai spus ca au un motor de 325hp si au zs daca vreau sa il iau pe acela si sa mai dau inca 750e si desigur am acceptat:D poze dupa ce vine motorul |
2 Attachment(s)
am fost azi pe la pranz la un depozit unde aveau piese sh , bineinteles ca am gasit ceva si pentru golful meu. o capota badboy look in stare exceptionala , portbagaj clean si niste jante pe 17 de bmw ,toate acestea m-au costat 250ron , un chilipir. Jantele o sa le schimb cat de curand dar nu puteam sa circul cu cele de 16 fiind prea mici . Acum vreau sa-i umblu pe la motor sau poate ii voi gasi un VR6 second hand :D
|
5 Attachment(s)
Am scos Supra de la vopsit și i-am băgat un set nou de scaune albe. În general e cam gata.
Ceva sfaturi pentru o nouă achiziție ? |
Quote:
Dotari: -Instalatie Air Ride marca Accuair Suspension -Jante Rays 19'' Etc Full pentru motorizarea aceasta,e inmatriculat pe numele meu,tot. Pret: 15.000e fix,nu e negociabil! + Bmw e90 335i manual 6 viteze,+resoftat + admisie G power. Pret 15.000e fix,nu e negociabil! Ti le dau ambele la 28.000e daca vrei!;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
-Culoare portocaliu -Motor V8 Stage 2 NOU! -Kit M3 nou -95% recondiționat -Interior Impecabil -Capota pusa peste motor recent -Înmatriculat pe numele meu -Jante Borbet A -Suspensii Originale -Frane Originale -6000 Euro negociabil Aștept PM de la ORICINE VREA! EDIT-Se vede lasat jos in spate...pentru ca plecam cu pedala la podea..masina este echilibrata... |
Quote:
|
Salut am avut Mitsubishi Eclipse GSX AWD turbo an.97 2.0 Liter lam vandut:( nu prea imi placea cum tragea:(....are cineva o masina de vanzare pana 5.000:(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning