![]() |
Re: Club Dacia
mersi pt sfat dar cand voi da jos chiuloasa trebuie sa dau jos si tacheti de pe chiuloasa sa pot sa pun garnitura si la tacheti trebuie sa ii in semnez sau cum sa fac ma puteti ajuta va rog
|
Quote:
|
Salutare!
Imi poate spune si mie cineva cam cat ar ajunge cu aproximatie kitul de ambreiaj+mana de lucru? Multumesc Anticipat! |
Quote:
|
Salut!
Ms pentru raspuns! Este o dacie 1310 din '97 Stiu ca e mult de munca. Daciei ii patineaza discul de ambreiaj(nu are demaraj deloc :() dar am inteles ca trebuie schimbat tot kitul daca se umbla acolo |
Salutare pe un motor de dacie 1300 se poate pune turbo se merita acest lucru sau mai bine skimb motoru . astept un raspuns de la cunoskatori .respect
|
lupuadrian: merita sa pui dar mai bine schimbi motorul (dupa cum ai pus intrebare cred ca am raspuns degeaba!!!dar in fine!)
snoopz: kitul de ambreiaj este undeva la 150-200 lei dar mai bine iei ferodouri si le bati...eu am disc de 200 si i-am batut ferodouri(35 lei) acum 1 an...dupa 1 an de folosinta nu da nici un semn ca as fi grasit in alegerea solutiei! si eu merg cat de cat in stil alert cu berlina! ;) cat despre manopera te astept la o discutie...pe pm lojic |
Salut, am si eu o intrebare, am si eu o super nova, nu foarte mult modificata, insa urmeaza... cum as putea sa intru si eu in Dacia Club ? :) de unde as putea face si eu rost de un skitt 4tuning? :)
|
|
salut, sunt nou venit in dacia 1310 club.numele meu e andrei,si am o dacie din '86 break anul asta am vopsit-o si am "pus-o la punct":motor de 1400 cmc,planetare noi,bucse,pivoti,discuri de frana,placute de frana noi,ambreiaj sport,galerie si toba sport.ce sa zic?sunt multumit de ea.:D turbo_americanu id mess hunedoara
|
Cum adica ambreiaj sport?
|
Quote:
|
"disc mai mare,placa de presiune mai lata"
si volanta ce zice de asta? |
3 Attachment(s)