![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Abia astept sa le vad si eu cum vin...:D
|
ba ce D*****C e rsg asta.looolllllll.masina lui nu o vede vere se ia el mai repede de a lui laure.baaaaaaaaaa dk vrea ii pune jante cat de late vrea.poa sa-si puna si de 30 de cm latine ce t intereseaza p u??loool ce oameni......Bafta laure si succes la tunat...
|
am pus jantele...
|
arunca poza sa vedem ce`a iesit :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
te apuci cu te-ncurci :lol: :lol: :lol:
|
frumos frumos;) chiar ii sta bine...:D
|
tu gud tu bi laight.marfa laure.bestial.cred c imi iau si eu jante tot p 15 sa vad dk imi convine pretul.deabia astept sa vi cu ea la mine s-o pregatim de vopsit.succes in continuare!!!!
|
frumos, sper ca ai si capacele la jante
|
acelasi carnat cu aceleasi comentarii acide. intrebam ba daca nu sunt prea late. tu le-ai vazut live??? sunt de 2 ori mai late decat cele de oltcit. iar la greutate.....cat 2 stoch. daca imi zici mie ca nu conteaza asta esti afon. mai slabeste-ma.....:blahblah:
|
Quote:
ia... motor cutie franta 5 daca nu ma insel... sa mai gasim cotizatori... sa iau si eu jantele... :| si cate ceva ce`mi mai tre... cred ca o sa iau eu o aripa spate, dar mai bine indrept pe a mea ca nu e grav... si tinichigiu putin... vb pe mess laure vrem poze cu jantele :D |
Quote:
|
jante care dealtfel stau foarte bine pe mashina ;)
felicitari laure :) |
multzam de urari..
ja rule capace nu ii pun |
cu putina bunavointa din partea ta,cu un pic de jmirghel ,lustruite cu o pasla si dat un lac erau beton
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning