![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Daca doresti mergem mai multi ar fi mai distractiv...;)
|
Quote:
Multumesc, pai la masina am desfacut geamurile, stopuri, faruri, bari. si am izolat frumos pe unde au mai fost unele lucruri ce nu puteau date jos, si am zis sa o fac toata nu pe bucati... Pai ma gandeam sa o vand, vorbim pe P.M, vreau sa imi iau o DACIA Sport8) |
2 Attachment(s)
Quote:
LE: Venind de la R.Equonix am dat peste un om care avea un Renault 12 din 1972 avariat grav in partea frontala + lateral dreapta si putin spatele, era cu el pe platforma si se pregatea sa plece la remat... l-am intrebat daca ii pot oferii 200 euro si 1 sticla de whisky , si a fost de acord, am batut palma si mi-a adus masina la garaj...o sa incep sa ma apuc de demontat diverse si sa incerc sa indrept caroseria... Masina are suspensii sport, ceea ce e bine pentru mine(sunt intregi) si scaune SPARCO cu centuri in 4 puncte de prindere. Poze.. maine ma apuc de demontat pentru ca in seara asta sunt rupt de oboseala..:rolleyes2 Am petrecut cu Radu si ne-a cam luat de ochi :lol: |
4 Attachment(s)
Quote:
bafta cu masina cosmine...ai de schimbat tot botu... nu am mai postat de mult pe aici..am facut golful cum mi-a placut....azi am avut oferta din partea unui neamt...am facut schimb :D mi-a dat un golf 3 si 500 euro diferenta pe golful meu.... planuri de viitor: capota bad boy look suspensie sport modificari la motor |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am Un Vis Implinit8)
Am Dat Un BMW E30 Din Garaj Si Pisicu' + 4000E. Dar Merita |
2 Attachment(s)
Quote:
SS Pe care lam primit o sa-i repar motoru ii montez ce-i mai trebuie apoi il vand/schimb |
7 Attachment(s)
Azi cand iesi din curte ma duc sa inchid garajul si ma sui in masina cand ma trezesc cu una ca mia umplut ,,Fundu,,de fiare :cry::cry:....M-a facut zob in spate....4 ore mi-a luat sa le dau jos si diseara imi vin piese: haion,stopuri,bara....
Ps:Am gasit pe la dezmembrari un Mustang din 68....Toate piesele sunt bune pe ea inafara de rugina care are peste tot....:???: Astept pareri |
6 Attachment(s)
Sal am revenit cu Laguna modificata total exterior interior
Am reusit sa fac rost de piese destul de ieftine pt ca le'am comandat cam pe toate de o data si mi'au facut ceva reducere aia de acolo Sa incepem: In primul rand un bodykit care m'a dus peste 1500$ -apoi o capota 500lei -un eleron in spate 200lei -faruri fata 200 lei bucata -jenti BBS RR pe 19 110$ bucata -discuri de frana Brembo 355mm 50$ bucata -un interior sparco 300$ -volan momo 300lei -niste boxe si un subwoofer destul de mare 800lei Pana acum cam atat.Azi am pus comanda de niste piese pt motor sper ca pana luni sa ajunga Si daca poate sa ma ajute cineva cu un motor mai mare si niste stopuri pe spate mai frumoase raman dator cu o bere:) |
Quote:
Mai bn te'ai pune pe mustang |
5 Attachment(s)
killer23-Masina aia e BLESTEMATA:))....Naspa ca ai patit...O faci pe Asigurare nu?
grc-Fara supararea dar Fa la naiba masinil mai incet...Ca in realitate vorba vine... Azi am Schimbat Consumabile, Ulei,Ulei din cutie, si a sosit Volanul Momo Pe care il asteptam de 2 sapt:)) Total-300E |
R.Equinox mi-a dat aia sigurarea ei si peste 2 ore o scot de la indreptat :???:
Ce zici de mustang??? din 68? |
1 Attachment(s)
Quote:
BBS lui Kryp au ajuns la mine 650$(na vrut sa lese nici macar 1$) |
3 Attachment(s)
da maa n-am lasat pentru ca sunt rare :D si mai sunt si pe 17"
Update bmw e36 am vopsit barile totu cu albastru :D si am cumparat niste jante de la radu :D ala cu mustang rosu Jante de bmw m3 e46:X provizorii o sa le vand in curand si pe astea ca astept noile jante :D or sa fie surpriza |
4 Attachment(s)
Am scos loganu acum 1 ora.Am luat-o de la indreptat si am montat stopurile si hayonu.......
Am cumparat Mustangu din 68..... Ps: Fac cinste....Am incins deja grataru hai veniti la mine ca ud masina :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning