![]() |
caut in disperare .. o melodie turceasca .. traditionala .. care se danseaza in hora .. de catre barbatzi ... este foarte ritmata .. si am inteles k se asculta pe la bairam ( nu chindie , sarbatorile lor ) care o gaseshte dau o bere si vb serios .. k am cautat`o de mi`au satir ochii si n`am gasit`o ..
mi s`a spus ekeke havanis mi s`a spus ibrahim nush cum dar tot nu o gasesk .. asta e tot ce shtiu despre ea .. plsz |
Arash - Bora Bora
ARASH - MAN U TO Arash - Tike tike kardi.mp3 ARASH - YALLA (NEW LP).mp3 incarca una din astea 4 poate iti iau berea :)...dar nu sut turcesti sunt indiene...sau cum se zice :) :peace: |
1 Attachment(s)
nu cred ca sunt astea...
sunt destul de noi astea... uite psycho am gasit cu ibrahim...cate ceva... :? :wink: |
Vreau si eu o melodie :
PET SHOP BOYS - BREAK 4 LOVE si ce mixuri aveti cu melodia asta PEACE :peace: |
e o mel acum noua, o canta Kiro cu aia blonda d la LA BLOC, shi tot dau astia p pro tv videoclipu.......o are cineva ???? :?:
|
1 Attachment(s)
@ mr mice. 8)
|
1 Attachment(s)
o mel de la fly project ... dar nu stiu cum se numeste :))
anyway e super marfa |
ma rog ... am postat aiurea ... somnu e de vine ... :)
|
Aveti cumva melodia lui LAVINIA (ai de la Spicy )? Nu mai stiu cum se numeste...plsss
PEACE :peace: |
Doar pe Lavinia n-o aveti? :D
|
:)) looll bishop!! :P
caut si eu o mlodie care ...cred k se numeste techno robots inceputul melodiei este ceva de genu \" you have 5 minutes to surrender(o voce de robot asa)....bla bla bla..... o are cineva? 10q!! |
1 Attachment(s)
CAUT melodia care este in filmuletul atasat ;)
help pls |
1 Attachment(s)
sper sa fie asta melodia pe care o vrei:
|
MILIARDE DE MULTUMIRI ADRIANA!!!!!!
PEACE :peace: |
nu ai pt.ce. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning