![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Si eu zic la fel ....tot primele 2
|
15 Attachment(s)
Track day pt teste Arad. si "coafura" 4x4 rezista "
|
Frumoasa masina :)
imi place si interiorul , sunt comode scaunele :D |
19 Attachment(s)
Si niste poze ai profi :) (concluzia dupa poze) tre sa scurtez telescoapele fata inca.
|
rog un moderator sa schimbe titlul theradului in "DACIA BERLINA 1978 tr 4x4 1.6 TURBO VOM'u" MERCI.
|
Masina a primit o turbina t25 ..ceva mai mica de provenienta BMW..avand boost acuma si in turatii mici . Saptamana viitoare primeste o alta evacuate cap coada din inox de 60mm.
|
6 Attachment(s)
cate o flansa pe galerie..una pe evacuare... si functioneaza turbina de bmw pe motor de renault. acuma am boost in 1300-1400rpm ...spre 2000 deja incarca bine. la 2500 deia e la 1.2 bari. Mai sa pun filtru de aer....
|
6 Attachment(s)
intre timp am facut si consola centrala din nou..cel vechi nu mai intra de tunel. E construit a simetric. Pe partea soferului se sprijina pe tunel, asa incat sa nu deranjeze la pedala de acceleratie.. iar spre pasager pare mai adanca..contine si martorul de 4x4. Cand cuplez frumos se aprinde. si contine restul ceasurilor si casetofonul. E din lemn, imbracat in burete subtire si tapitat in piele ecologica. si o poza cu maneta din podea(4x4) langa frana de mana
|
frumos lucrat,dar daca tot ati facut un facelift,de ce nu puneti si un bord CN4?
|
Nu mai schimb bordul.....botul masini l-am schimbat prin 2001 cand am avut un accident si nu mai gaseai tablarai original dacia decat cn4...asa ca am pus cn4. nu sunt fan zambetul lui iliescu..dar asta e. Ceea ce am sa schimb o sa fie motorul cu unul de renault 21 turbo de 2000cmc...aia o sa fie urmatorul pas
|
Felicitari!
pt. 3000gt ai un topic? ca am vazut ceva pe la vanzari si cam atat cred. |
nu la mitsu nu i-am facut topic......in proportie de 95 % e stock
|
2 Attachment(s)
pasul urmator....
|
Frumos proiectul si spor in continuare sa o duci la bun sfarsit cu motorul cel nou,sa o vedem in actiune cu inima noua.:D
|
Quote:
Te consider un mester priceput si/sau un roman curajos. Bineinteles, cu ajutorul pe care, cu siguranta, l-ai primit de la prieteni, rude, cunoscuti. Cat despre masina, imi place cum arata. Cred ca ar da bine langa DACIA Break albastra pe care am vazut-o intr-un timp prin Bucuresti, in trafic, daca nu o fi ajuns cumva pe la REMAT...:( SUCCES IN CONTINUARE ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning