![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
|
Quote:
|
Tot citesc threadu asta si am inteles ca pt marea majoritate conteaza masina pe care o conduci. Dar cam atat... sunt asa multi baietei aici (eu ma exclud insa:P) care trebuie directionati catre o investitie ca sa se bucure si ei de atentia sexului opus..
Eu pot sa va zic din experienta ca un hothatch sau o sportiva(daca te mai pune dracu nici sa nu o speli cu Dove zilnic) nu atinge nici un punct sensibil in tabara adversa :D Am avut mai bine de unan un Astra negru(luat de nou) si chestii de genu zambete, avarii, flash-uri, invitatii la suc, texte de liceu cu "eu parca te stiu de undeva", etc erau destul de frecvente. N-am onorat nimic pt ca sunt .. umm.. 'acontat' :) Dar ca idee.. Recent mi-am schimbat masina cu un ClioRS... S-A TERMINAT TOT!! :)) So - acum ca am lamurit daca conteaza sau nu... sunt curios sa aflu CE conteaza mai anume la respectiva masina? :) |
Sa arate binisor , sa fie curata si sa miroasa bine in interior :) Poti sa-i mai arunci ca are 1000 de cai motorul, oricum nu stiu ele cu ce se mananca :D
|
Quote:
|
Quote:
vezi k deja intreci masura ;) |
esti tu nesubtila, era o forma de alintare :)
|
Quote:
|
Calmati-va...
Pinky... Aici nu ne folosim de forme de "alint"... Se pot interpreta gresit... ;) |
Quote:
|
NU glumeam, sa stii...
Fete, domnisoare, cum vrei... Pentru ca daca s-ar permite glume aici... S-ar ajunge la posturi de gen "fifiile.. si dobitocii..."... Deci... ;) |
Mkay.. got it. Toata lumea e jumpy si artzagoasa:) No more funny stuff.
|
Lol...
Stai... Nu ma intelege gresit, nu am zis ca toata lumea e artagoasa sau chestii... Pur si simplu ti-am dat niste indicatii care te vor ferii de eventualele conflicte din viitor pe partea aceasta a forumului... FEMEI - un thread destul de controversat... ;) |
Quote:
traiasca sefele :D |
'nu vreau sa cant ca sa va incant...' :p:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning