![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Mersi pentru postul tau Numai de bine! |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi frumos.. Numai de bine ! |
10 Attachment(s)
Salutare ,dupa atata munca depusa si nervii cat cuprinde merita si o sedinta foto cu inca ceva partenere pe langa ea :lol::lol:
Enjoy! |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
Bravo man !! arata foarte bine ! .. iar ai muncit la ea ca nebunul ... cu salariul cum faci ? 50/50 ? sau ii cedezi ei mai mult ?
App : arata bine cu plafonul infoliat desi sunt convins ca o sa iti treaca si de treaba asta :) .. si nu-mi spune ca va ramane asa ca ai mai zis d-astea si acum 2-3 luni .. Bafta mai departe ! imi place mult cum arata motorasul si interiorul ! --- ps: frumoasa foc honditza aia :) :tenisclap |
Quote:
Numai de bine ! |
superbe pozele!arata de zile mari PLM-ul!totusi cred ca i-ar trebui un polish.ori nu se vede bn din cauza aparatului ori nu are prea mult luciu!;):D
mai intra pe mess sa mai vb si noi!:D |
Foarte bine arata! :shock: Felicitari!
|
Quote:
Urmeaza sa mai achizitionez : In primul rand vreau sa imi fac tot traseul de esapament cap coada din inox apoi: -2 fete usii originale in culoarea masini -1 polita spate (neingaurita) -1 buza fata de stilo - condesatorul tun de bass Numai de bine! |
buza de stilo de cauciuc cum am eu gasesti la UNIX ;) pe undeva pe la 180-200 ron parca .
|
Quote:
Numai de bine |
buza de stilo e simpatica,dar e cam mica si nu stiu daca se potriveste bn la mk2.la mk1 cum are Fasso vine ff bn dar bara ta nu este asa rotunjita ca la a ta.acum mai conteaza si locul unde vrei sa o pozitionezi.eu ma gandesc ca vrei s-o montezi cum o are Fasso!
e bn sa incerci una daca ai de unde. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning