![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
trebuie sa analizezi bine cand trebuie data atentie si cand NU nu de fiecare data pentru ca nici femeia nu vrea mereu..si trebuie sa lasi un mic spatiu..nu mare ca o dai in altele.. sa impaci ce vrea femeia.. poti.. dar sa stie si ea.. ce vrea... nu asa http://www.in360.ro/creier/ :lol: ;) scuze pentru link... |
Noh ... da' sa-mi bag p de inteleg ceva ma. =))
|
Quote:
trebuie sa gasesti bila potrivita...in functie de moment...:lol: |
Femeile astea , numa la ele ne e gandu da oricum pe primul loc e Marea dragoste adica Masina :) .Unele sunt parsive si nu vor decat sa te faca , iar altele vor sa te lege de ele pt totdeauna ....ce sa zic ai mare grija cum tecomporti cu ele sa nu te ia de fraier , mai bine le arati ca ti la ele dupa o perioada de timp nu imediat cum ti s-au aprins calcaiele dupa ea ca iti iei tzeapa si isi bate joc de tine crede-ma ca sunt patit. Bafat
|
Quote:
|
din ce in ce mai multe vor bani!sa se afirme!am un prieten care ia dat vrajeala unei fete cu care discutam mult pe mess ca am touareg,bmw ,firma de constructii etc!deoata a inceput ea sa se dea la mine!se ruga sa ies cu ea in oras!inainte nu ma baga in seama fata!am si eu o intrebare pt voi.sunteti siguri 100% ca prietena voastra nu v-ar insela?
|
Am mai zis-o:
In Germania s-a facut public rezultatul unui sondaj de opinie cu un esantion de aproximativ 2500 de barbati si 2500 de femei din intreaga tara. (in acest an, prin august - ca sa nu spuneti ca e invechit) Rezultatul: Barbatul - este atras de femeile care arata cat mai bine cu corp apropiat de fotomodel. Femeia - cauta stabilitatea financiara, cautand un barbat cu o situatie financiara bine stabilita, aspectul nefiind un criteriu viabil de alegere al femeii. Bineinteles ca au fost si persoane care au ales altceva, dar parca nu mai conteaza daca rezultatul este cel pe care il vedem ... nu ? |
Quote:
si femeia e luata d fraera imedita c se isi da seama omu' k au aparut ceva sentimente...;) |
eu am ajuns la concluzia ca femeile nu stiu ce vor :D
|
Quote:
|
Daca e sa o luam asa, nimeni nu stie ce vrea... ;)
|
Quote:
Barbatul se da la femeie (indiferent ca e pampalaul ... indiferent ca e baiatul ala de care iti zice mama sa te feresti), iar ea isi alege cine sa o faca terci. ;) In multe cazuri asa se intampla. Daca nu s-ar lasa "disponibila" pentru ala rau si "indisponibila" pentru ala "pampalau", poate ca nu s-ar ajunge asa. Constatare dovedita: pana la o anumita varsta, femeia e cea care inseala mai mult si mai bine. (nu stiu cine a facut sondajul si unde s-a facut) Asa zic "expertii". Desi lumea inseala in mod egal. Iar razbunarea femeii e mult mai apriga decat cea a barbatului, pentru unele devenind pentru un timp o menire. |
Quote:
|
indiferent k e femeie,k e barbat..omul isi bate joc d celalalt,fix pana c omul respectiv lasa (din diferite motive,cum ar fi inconstienta,sau incapabilitatea d a isi asuma un riscul despartirii cu o eventuala cearta...si asa mai departe)
am vazut noi si barbati nesimtiti...si femei nesimtite...ceea c trebuie sa admit insa...e k barbatii daca s-au atasat deja d o femeie(oricit d porci ar fi) se kinuie mai rau daca ajung s-o piarda,p cind femeile cind ajung la punctul cind pun capat...au cam si trecut peste sentimental...d aici vin divergentele. |
Quote:
Barbatii stiu ce vor ... ti-am mai zis. Iar voi tocmai d'asta nu ne suportati. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning