Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Kitsch Tuning ...de peste tot (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2093-kitsch-tuning.html)

Alex_VTR 06-03-07 07:05

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Trebuie sa ne ferim de dacia aia cu nos???? ...... nu de altceva da s-ar putea sa ii sara aripa cand te depaseste .......:D :D foarte tare e si aia verde sunt curios ce culori mai vrea sa ii puna...

vlad_VSV 08-03-07 17:46

2 Attachment(s)
dacie tipica boss.....integrata in U.E. :lol: :lol: ...era dezastru....:evil:

BH 07 MDF 08-03-07 18:30

1 Attachment(s)
Vw Golf :arrow:

RA_2fast4u 08-03-07 19:14

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 788257)
dacie tipica boss.....integrata in U.E. :lol: :lol: ...era dezastru....:evil:

asta e a lui unu din tipii aia de la primarie care sta in fata la sora si imparte hartiute cu pedepse ... ca l-am vazut intr-o zi cand si-o parcat-o...

CicioNE 08-03-07 21:43

ioi no ce golf urat:))

Fixius 10-03-07 15:05

6 Attachment(s)
am mai cules si eu cateva... fereasca dumnezeu.... daomen dale minte..

scuzati calitatea, poze facute cu telu.

sfigmo 10-03-07 16:28

Bah Fixius...acuma sunt eu off-topic...dar de ce dreaq te scuzi la fiecare post ca pozele sunt facute cu telefonu' ? de ce nu iti iei si tu un telefon care sa faca poze bune...?!?!?!?!?!?sau macar nu te mai scuza...ca sunt si poze mai naspa puse de omeni...

Bogdan' 10-03-07 19:00

mi se pare in regula dacia doar ca a vrut proprietarul sa aiba ceva maner de care sa prinda portbagajul ca la dacie nu e...:P

CicioNE 10-03-07 19:44

lol...:D/......

Fixius 10-03-07 20:58

Quote:

Originally Posted by sfigmo (Post 790851)
Bah Fixius...acuma sunt eu off-topic...dar de ce dreaq te scuzi la fiecare post ca pozele sunt facute cu telefonu' ? de ce nu iti iei si tu un telefon care sa faca poze bune...?!?!?!?!?!?sau macar nu te mai scuza...ca sunt si poze mai naspa puse de omeni...

poi speram sa nu se lege altii de mine ca e calitatea naspa.. asa le dau direct explicatiile..

stelypro 14-03-07 22:55

bah daca-l vedeti pa ala cu golf 4 FR sal trimiteti la mine sai dau io niste jenti eftine ca face de rusine FR-u ala cu capacele alea :twisted: :twisted: :rolleyes2

di48lo 15-03-07 00:14

Quote:

Originally Posted by bobo32 (Post 691577)
tuning in scopul ca nu cumva sa decoleze tdi-ul :lol:

Ia te iuta, inca un prieten de-al meu:lol:
Nah, nu vorbiti asa rau, ca arata fain masina:rolleyes2 Sau ce va place voua? Dacie1300 cu spoiler Cielo, facut asa taranesc? Daca ati vazut FNF acolo aproape toate masinile aveau eleroane extrem de mari... Mai uitati-va si voi prin reviste!:-P

DaNuTzU' 15-03-07 00:19

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 798776)
Ia te iuta, inca un prieten de-al meu:lol:
Nah, nu vorbiti asa rau, ca arata fain masina:rolleyes2 Sau ce va place voua? Dacie1300 cu spoiler Cielo, facut asa taranesc? Daca ati vazut FNF acolo aproape toate masinile aveau eleroane extrem de mari... Mai uitati-va si voi prin reviste!:-P

iti zik ceva da nu te superi...;) inseamna ca voi sunteti gasca de Kitchiuri!!

di48lo 15-03-07 01:14

Ti-e ciuda ca n-ai bani pt. eleron din aluminiu? Sau pt. sistem JBL? Iti zic si eu ceva... La ce noi spunem "tuning" inseamna personalizare! Fiecare isi face masina cum ii place LUI! Daca cumva tie nu-ti place, taci dun gura ca nici tie nu ti-ar placea sa radem de masina ta! Daca nu ma insel, topicul asta e pentru masini care is intr-adevar culmea. Nu pentru a spune parerea rea despre o masina care dintr-un motiv nu-ti place.
Oricum, cainele care latra ... stiti voi...
E usor sa vorbesti prostii despre alti.

NightRider 15-03-07 06:38

motivul pt care exista forumuri ca acesta , e ca tipi ca cel cu passatul sa se poate informa si sa-si faca o parere ce e bine si ce nu...nu toate piesele de tuning sunt reusite, unele chiar nu arata bine...parerea mea...daca era mai mic..era ok..asa...e prea mare, si masina prea putin modificata...dar fiecare are dreptul la o parere...:P

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning