![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
|
Bravo!
Daca TU esti fericit si multumit pana acum..atunci e bine ;), asta conteaza! Spor in continuare, si sa vina banu :-P |
Daca stii sa-l intretii motorasul si daca esti sofer, pana si un 2.0 24V e potent.Sa fii fericit si sa te bucuri din plin de el.Sa fie fortza:-)
|
Frumos.. ma bucur prietene ca esti incantat si ca a meritat toti banii !!! Sa ai parte de el multi multi kilometrii si deloc incidente !!!!!
Ziceai ceva de omologat... sau era de katerinka?:):):):) Fa ceva filmulete a la Marian Nebunu :)cu noua achizitie ca suntem toti curiosi :):) oooaaare cum face acum prietenul tau imaginar Remus :):):):):):):):):):):) di did dam dam dam:):):):) |
Quote:
Marinel sa reorientat spre ceva mai putin galagios! nu ma? |
Mai putin galagios decat finala ta ?:):):):)
|
Marean nebunaticu' fericit :)) Sa pui si tu un video pe viitor sa vedem cum toarce matza acum. :rolleyes2
|
Quote:
Ma bucur ca nu regreti, eu ti-am zis, 2.0 face toti banii. Ma bucur ca si-a revenit si trage putoarea 8) Pentru cat ofera el acolo, putin, dar bun. Sa vii o data sa iti pun softul ala nebun, sa vezi atunci senzatie :lol: ps: ai grija cum mergi :-) |
Stai cuminte ca il scoatem p asta intr o noapte sa il pacalim usor usor sa iasa pe lat cu noi :))) bravo mariane, felicitari.... sa fie intr un ceas bun! sa te bucuri de el cum trebuie si fara incidente.
|
Stii care e culmea BMW-ului ?:):):) Sa ii pui motor mai mare si sa nu ii dai KOX :):):)
NOOOT !!!! :):) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ORICUM SUNT SUPER MULTUMIT DE SUNETUL CARE IL AM ACUM P MASINA,CHIAR DACA AM TEAVA DIN FATA PANA IN FINALA TOT NU SE AUDE SPART,TARE,GALAGIOS !!! CHIAR SUBTIL SI FINUT :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Puntea se sudeaza si se intareste ca e slaba la pisica si imediat esti back in business :):):):):)
|
fratica, toba de la 1.8 aia remus ai vanduto ? daca nu, zimi un pret pe mess sau pe prrivat, ca as vrea sa ti-o cumpar eu .....ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning