![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
mamaaa sandulee...super smechera Brock B1 sunt jantele?
|
5 Attachment(s)
nui rau sandule,da am citit si io discutia cu laci ,nu frumos ce faceti,si nu mai lauda si tu atata baia mare,ca nu cred ca au scos vreodata o bara de la 0 si sa rupa gura targului,uite eu nimeni drum si plin da praf am facut.nu uita ca laci e de-al NOSTRU.
uitate aici si dupa aia vorbeste de profesionalism si linii. si inca nu este gata bara fata mai vine ceva adaugat pe la mijloc. ceva de genu ca in ultima poza,aia e facuta virtual si nu e prea bine,dar se intelege. si nu uita un lucru bara asta e f f greu de realizat,asta poate sa-ti zica unul care intradevar se pricepe la asa ceva |
Eu personal, nu mai vad rostul "ciocului" asa cum e in ultima poza.. dupa parerea mea ar trebui sa vezi cu ce umpli masca, sa nu fie prea incarcat.. Dar repet, e doar dupa gustul meu..
|
eu va spun un singur lucru:AZI E 17,MAI E PUTIN BAGATI MARE ca mai aveti inca destul si parca iarasi vad ca va fi nebunie peste 2-3 saptamani toti o sa umblati ca disperatii ca va mai trebuie asta aia...:)
|
anu asta mergeti fara mine,eu nu o pot termina va fi in stadiu f avansat nar nu la cheie si nu pot sa ma grabesc ca nare rost sa-mi bat joc de lucru care la-m facut pana amu.
|
Quote:
zozo:cei cu buldozeru asta mahh???pana-n toamna gata-l sa prinzi contractele de dezapezire:):) glumesc mah ca aici toti va ofticati si luati totul in serios |
pacat ca multi asteptau masina asta:(
|
zozo, vezi sa fie usile mele gata in decurs de o saptamana. nu mai pot sa astept, si nu o voi mai face. ai promis lucrarea, o faci. deja o luna e exagerat.
|
Quote:
de a mea vorbesti ovi???daca da stai relax ca luni se pare ca am noul golf 4 gti de 150 de cai ;) si cu acela ma duc oricum spoilerit ci kitul de pe ala galben muzica discreta ca design si frumos lucrata ;) nu lasam oradea la bucuresti ;)daca nu altfel le dam muzical cat putem ce zici???:):):)....apropo tu vii la bucale??? |
10 Attachment(s)
asta e masinutz mea deocamdata........
Astept pareri..... |
Quote:
|
sunt cumparate de la cridem si cred ca vei gasi si pe verde....;)
|
bun pana aici ... mi`ar place sa pun si in fata .... da nush cum e cu militia ... se leaga si daca-s asa transparente ?:( ca eu oricum sunt fara permis :))
|
A da sa`ti zic o parere .... daca nu folosesti la greu masina ... si umbli mai mult prin oras ... ai putea sa o cobori asa putin ... ca ar arata mai clar ... eu de acolo as incepe ... ce zici ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning