![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
Quote:
|
mane vin sa iti vad masina si sa imi vezi masina :)...paote trantim niste poze mici ...vin sa vb cu constantinescu
|
Quote:
|
ok man
vb marti de masinuta ta...am pe cineva care face amortizoare |
tare masina place mult
Bafta |
salut.. de unde fac si yo rost de doua spoielere... ceva de genul tau? si cam cati bani m-ar ajunge?
:D |
eu zic ca te costa cam in jur de 200e...acum ideea e ca nu o stiu unde vei gasi tu in iasi
|
am auzit pe la radio..prin iasi.. cica... tuning in rate :)) dar..nusj daca se merita frate... bagati banii... ca sigur nu-i mai scoti :-??... si..daca e sa fac ceva in rate... cred ca ajung pe la 1000e..daca nu si mai bn
|
cu siguranta singura varianta cand investesti intr-o dacie e sa le vinzi pe bucati...pentru ca doar un nebun ca si noi ar cumpara masina toata...
|
hmm..am sa vad yo..dar..oricum..e tzava spoilerul..si masina..;)
|
sper sa placa...oricum mai e mult pana la forma finala...cat despre modeul asta de spoiler chiar incurajez lumea sa il cumpere pentru ca este foarte rezistent la trante...
|
Quote:
|
f frumoasa masina de apreciat cea ce faci tu va miscati bine voi acolo la bucale sinteti super fratilor beton masina
|
am vazut de mai multe ori masina prin poli dar totdeauna era parcata :((
|
Intotdeauna tuningul se face din pasiune, nu ca sa iesi in profit. Rareori reusesti sa recuperezi banii pe care i-ai bagat
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning