![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
6 Attachment(s)
new photo ...
|
tabla ca tabla dar vopseaua??? :| ... aripa spate + bara spate + capota k e neagra = toata masina ...
Quote:
|
deci o sa fie alt alb masina..k nu cred ca o sa o mai scoti albu asta ...parerea mea...
p.s. poate incepi sa suferi ca iti crap capu!:lol::lol: |
ramane de vazut ...
Quote:
|
vopseaua iese fara probleme bara spate a fost vopsita la ceva vreme dupa restul masini si a iesit bine....problema lui florin ar fi alta pt ziua de azi daca mai vrea sa vopseasca el masina...
|
Quote:
offf off off jakule..... ce sa mai zic.. imi pare prea rau ca s-a intamplat asa ceva... dar din toate intamplarile de genu asta trebuie trasa o invatatura de minte.. si anume... mult mai multa atentie si grija.. Bafta cu ursu Florine... |
merci mult luciane sper sa iasa ok ... bafta si tie cu turbatul
Quote:
|
Quote:
odata mai zici cuvantul asta aici si tio fur :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: P.S era o gluma:lol: |
Quote:
|
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is !! DE VANZARE !!
Tzin sa va anuntz ca masina nu mai e de vanzare. a ramas in continuare la utimul proprietar:D
|
in continuare in cautare de capac de radiator ... astepta oferte :D:D ... + un viscocuplaj cu tot cu paleta ...
|
Bafta cu ursu Lori si inca odata scuze pentru ca am fost offtopic...
|
Quote:
|
sa traitzi am inteles Dani ... ms mult
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi se monteaza pe masina bad boy look .... cel de pe GxZ ... :D
aripile si capota de pe msk o sa ajunga pe gxz si bad boy look`u de pe gxz pe msk ... sper sa ne iasa treaba :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning