![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Eu sunt curios de Faruk vs Mihai (RUN) si Mihai cu SADu ....dc a inavatat Mihai sa plece de pe loc ca la carte...si bineinteles Sile cu SADu.Desi din combinatia asta prevad inca pe Andrei castigatorul.
|
sal,am si eu un seat leon 1,8l turbo,si as vrea sa incerc si eu cu cateva masini de >200cp,de week endul viitor ajung cu masina in constanta
|
asteptam cu maxim interes... pm pt detalii
|
psstt ... faceti-o pe privat cum a zis si sile e mai sigur ... ai cu cine .. respekt ;)
|
Quote:
PS: descriere ... 300cp (kit turbo garrett gt28rs,intercooler mare ,evacuare borla,unichip+soft,injectoare mari,etc) |
eu unul de-abia astept.. daca nu ma insel a mai fost odata omu cu seat-u si l-a impachetat baloo!!!
|
Quote:
|
Ma bag eu cu mai putin decat ai cerut ... adica vreo 193cp ... sa ma anunti cand ajungi in Cta pe PM sa vedem unde "incingem" hora .
|
sal, cand m am dat cu balloo am plecat o data cu esp ul(recunosc greseala mare) si de aia a fost in fat putin,a 2 oara l am facut cu vreo masina,dar nu asta i important,atunci aveam check engine in bord ptr k masinii tocmai i se defectase sonda lambda,cred k facea max 180-190cp,atunci,acum s a rezolvat
|
Fara sonda lambda calculatorul baga mai multa benzina deci automat e mai bine.. Sonda lambda e pusa acolo sa-ti iasa noxele si sa ai un consum rezonabil. Astea oricum sunt detalii... Ne vedem la hora mareeeeeeeeeee
|
Quote:
|
Quote:
Cand ajungi in Cta dai un pm sa facem horica ... Precizez ca am Aspirator la 193cp ... nu e turbo ... |
vecine sa ti telefonu' aproape maine seara sa te iau la o samanta in parc...
|
Pai in cazul asta SADUle sa dai un SMS :D sa stie si eu.
|
1 Attachment(s)
rhrmm... scuze, ma bag si eu asa... POT SA VIN SI EU LA O PLIMBARE, chiar daca am doar 140cp? unde, pls?:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning