![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Un sfat , numai dati cu vaselina e o metoda mostenita din vechi strabuni de ai nostri din Romania foarte proasta, vaselina cea mai uzuala contine nylon care din cauza diferentelor de temperatura produce CONDENS !!!! ( E o moda pe 4tuning cand faci tinichigerie x userii sa te sfatuiasca sa dai cu kg de vaselina pe caroserie din perceptia ca face ceva ... )
Vaselina grafitata se utilizeaza unde exista componente in miscare care produc caldura, implicit dilatare si fara vaselina grafitata s-ar uza, e folosita indeosebi la vapoare si sonde de petrol. Eu zic ca grund si ceara este arhisuficient ! LE. Faza cu vaselina care produce condens se poate explica foarte usor de un chimist ... daca nu credeti intrebati pe cineva din domeniul chimie si va lamureste. |
8 Attachment(s)
Nu se va da vaselina, ca stiu si eu treaba cu condensul facut de aceasta.
Oricum, e bun sfatul dat de tine, ca sa retina acest aspect si altii;) Dani, voi folosi teroson de foarte buna calitate:idea: Freestyle, multumesc:-) Si, treaba de dupa week-end:rolleyes2..sunt lucrate si zone care nu se vad in aceste poze, iar pe stanga in colt s-a curatat pana la tabla si urmeaza sa intre in lucru, ca sa taiem iar tot ce este pus aiurea;) Nici pe dreapta fata nu este gata, inca mai este de sudat si acolo:rolleyes2 |
De ar fi toti ursii norocosi de asa stapani Bogdane...
|
10 Attachment(s)
He's back home:D:!:
Azi am adus ursul inapoi la mine la garaj, dupa ce ieri si azi am tras din greu ca sa-l terminam...pe 10.04 a ajuns la tinichigiu iar azi 29.04 a fost gata pe tinichigerie...urmeaza cateva finisari pe suduri, masticat peste tot unde e nevoie si apoi curatat bine-bine pentru antifonare totala;) I-am pregatit si o capota de portbagaj impecabila, a lui fiind incarcata de chit, lovita si cu locul pentru emblema astupat, ceea ce eu nu suport:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
..............:rolleyes2
|
Pentru ce sunt gaurile din spatele bandoului de pe aripile spate?
|
Quote:
Ceea ce ma bucura cel mai mult este ca in ciuda muncii temerare depusa, masina a fost facuta asa cum mi-am dorit; fiecare locusor cu probleme a fost lucrat asa cum trebuie, masina a fost controlata si ciocanita prin toate locurile posibil sensibile si unde s-au gasit probleme s-au rezolvat:idea: |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiahttps://forum.4tuning.ro/newreplre..vechi
Bravo ma :lol: apropo ai largit un pic aripile daca tot ai ai facut tabla? Ce nuanta de negru facii? ce zici de schwarz 2
|
bravo colegu a avut noroc ursu de a picat pe mana ta.:D
|
Parchezi in fata scarii?
|
Quote:
Dani, voi folosi cea mai inchisa nuanta de negru nemetalizat, ca apoi vin cu perla albastra in lac;) Totusi, vopsitorul spune ca daca folosesc perla albastra la negru, va iesi masina bleumarin:rolleyes2..am sa fac proba pe o tabla mai intai sa vad daca-mi place ce iese si apoi dam pe urs. Multumesc Mihai:-) |
Nu-mi plac vecinii care fac astfel de chestii.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Bogdan, sa ai spor la treaba sa o asamblezi cu simt de raspundere, sa nu te grabesti, sa nu iti scartaie interiorul pe drumurile proaste. |
Quote:
Multam Silviu, am gasit fasii de material special care se baga intre bord si alte elemente pentru a nu scartzaii;)..cand am schimbat actualul bord am patit-o ca a inceput sa scartzaie dupa cateva saptamani, cand au inceput caldurile... |
Bat in tabla ta, ca parchezi in fata scarii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning