![]() |
da ma...mi-a placut mai mult cand ai luat bolovanu ala pe mijlocul mashinii
|
ce ai facut ???
|
eh...bag pooola am luat un bolovan.n-are nik dar.......eh io ma refeream la altceva
|
ce draq bolovan .. ai stricat ceva ai spart ceva ??? ha ha ha .. ( k babele alea :p )
|
nu are mah nik.e intreaga.inca
|
Pe data de 9 Aprilie 2005 la ora 19 in parcarea salii sporturilor va avea loc inca o intalnire 4tuning Constanta...shi MR acum ashteptam un numar dublu de mashini ca urmare a imprashtierii fluturashilor pe la posesorii de mashini...modificate...
|
Re:
Quote:
cred k tuh ai fluturi in minte :) sau in cap :)()) ce draq fluturashi .. ?!?!/ |
cei care au venit saptamana trecuta la intalnire shtiu despre ce vorbesc...o sa itzi arat sambata...
|
Re:
Quote:
|
membrii MR cta sa dea pt a face inca cateva stickere shi un steag cu MR Constanta...un banner...nishte reclame...
|
Re:
Quote:
hmzz pretena mea o sa ia carnet ... are mai multe mashini .. sa vedem ce oferte primeshte .. ICE ... 4 ss ... ghost .. MR .. NSL ... :wink: |
pai sigur prima oferta o sa vina de la MR...daka nu esty si tu macar sa intre ea...sa o avem aproape...dupaia poate vii shi tu...ca vad ca numai cu MR-ul stai...la toate intalnirile esty singurul din NSL care vii...respekt pt tine ELHABIB...
|
dapz.o sa ia permisu ca are chestionarele mele care au ajuns la fish si el le-a dat ei.chestia e ca noi 2 am luat din prima,asa ca ea urmeaza :lol:
chiar sunt curios cati o sa vina |
Re:
Quote:
|
\"io stau cu oameniii nu cu MR sau cu NSL \" - CORECT
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning