![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
da, ea nu a vazut nik ! s-a bazat pe vorbe! i-a zis nush ce prietena de a ei ca am stat eu la vrajeala pe hub ( iar eu in ziua aia eram la tara si pur si simplu puteam dovedi ) .. + atatea si atatea! e greu sa ti o relatie stabila daca cineva se baga in ea!
|
Quote:
sau sa iti faca un cadou IEFTIN de ziua ta ? toate fetele / femeile tot spun ca nu conteaza banii si/sau sexul, ci persoana ... bai ma lasati ? daca nu are omul un ban, aveti asa o jena sa va intalniti cu el, cautati scuze, ori ii dati papucul. daca e virgin sunteti interesate din start de el (pt cele care nu mai sunt virgine), daca nu e virgin si nu va satisface in pat, ii dati papucii ... pe cine incercati sa pacaliti ? pentru o femeie sunt importante toate: aspectul tipului, sa aiba un ban in buzunar (nu o avere), sa se priceapa la pat si (nu e obligatoriu) sa aiba masina/motor/barca/avion/elicopter daca vreti sa continuam "tema" asta cu banii si cu masinile si cu alte tampenii haideti sa o facem aici |
Quote:
|
Quote:
Insa faza cu tipii virgini....sincer acuma! Cine s-ar incurca cu unul? :???: Prima reactie ar fi sa il dau la o parte, dar poate mi se va pune si mie pata vreodata pe unul dinasta.. nu se stie niciodata :rolleyes2 Evident, preferintele difera de la fata la fata! ;) |
Quote:
partea cu cadoul.. hai ca nu e asa persoana.. in cauza care e sa zicem mai saraca... si face un cadou.. desi ieftin....dar cu foarte mare semnificatie pentru persoana iubita... decat unu care de atatia bani.....ii cumpara doar pe 1 si 8 ;) anul asta .. am obs . chestia asta.. daca faceam un studiu si ii intrebam pe aia.. de la florarie.. care cumparau o floare .. de cate ori o cumpara pe an ziceau de 2 ori... naspa Quote:
si in primul rand ce are in cap.. ;) |
nu se uita nimeni la cadoul pe care il primeste atata timp cat e fericita k isi aminteste k e o zi speciala.. k in general baietzii uita asa zilele importante ;)
|
bine gandit..
dar partea cu baieti ca uita zilele speciale.. nu trebuie generalizata.. suntem oameni.. poate uni uita.. dar uni.. isi amintesc.. de o zi speciala.. mai ales cand e vb de iubita lor... si ii fac o surpriza.... klar... iesita din tipar sa isi aminteasca.. in cel mai frumos fel ...... cunosc eu pe cineva....:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Foarte urat din partea ei... eu nu am nici un ex prieten cu care sa nu vb.. ba mai mult majoritatea imi sunt prieteni foarte buni.. k eu sunt de parere k ei sunt singurii care ma cunosc bine avand in vedere k o perioada am fost impreuna e normal sa am cunoasca si sa poata uneori sa imi dea cele mai bune sfaturi atunci cand am nevoie. Am multi ex prieteni care sunt plecati prin strainatate si cand vin ma suna printre primele persoane sa ne intalnim sa mai povestim si mereu pastram legatura... bn k si eu sunt asa mai prietenoasa si nu imi place sa fiu certata cu lumea si mereu imi amintesc de prietenii mei si ii ajut cand au nevoie... eu sunt de parere k e bn sa fii prietena cu toata lumea k asa e mai frumos... |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
yup .. si asta intentionam cu ea ! in prima faza nu voiam , nu acceptam sa ramanem amici, dar apoi am vazut ca nu pot sa o las asa si am decis amandoi sa ramanem amici ( desi ne-am purtat ca niste iubiti cand eram singuri ) dar iarasi prietenele ele si-au spus cuvantul si in plus am gresit si eu , insa pe buna dreptate! iar acum vreau sa fi ramas cu ea amic sa o ajut sa ii dau sfaturi ca's mai mare ca ea si o cunosc , stiu ce ii trebuie dar nu ma accepta! si am vb cu toti fratii ei si am fost de comun acord ca ea se va lovi odata si isi va da seama ca a gresit ! cateodata life stink's si la mine, in majoritatea timpului !
|
Quote:
|
Quote:
Tu ai mai putea sa incerci sa te apropii de ea daca crezi k are nevoie de tn.. si sa o faci sa inteleaga k nu ii vrei raul si k o poti ajuta chiar si cu un sfat. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning