![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
eu sunt la 20% ... mai am ceva de tras ca merge cam prost ... nu sare de 100 kb :( ...
|
daca tot vreti sa downloadati Carbon, luati-l pe cel facut de HKZonda..
e si Collector's Edition... cel cu razor1911 e facut aiurea, lipsesc arhive din el bafta la downloadat! :-) |
dk vrei pe cel de la razor 1911...ial de pe filezone(e torrents) ca e tot acolo...si jocu de la HKZonda imi da eroare la 49%...eu il am pe cel de la razor...
intrebare acu: cine are de la razor sa se uite pls in options la video sa imi spuna dk are doar 3 optiuni...adik rezolutia,aia cu leval nuj cum si luminozitatea....ca eu nu gasesc alea cu montion blur bla bla |
mie nu imi merge ca nu am pixel shade la placa video :))
|
dar ce placa video ai?
vedeti ca e pe dc++ jocul... ii zice rzr-nfsc.iso si are 3.96 GB... pe ala il iau eu acum :) |
io azi trebuia sa il iau de la unu... la care i s-a imbolnavit calcu... :((
|
mai am si eu putin de luat din el.. pana una alta spuneti-mi si mie cum vi se misca in comparatie cu demoul??
|
bah ori nu stu eu sa il folosesc ori nu imi merrge autoscultp...ca ii dau sa latesc un eleron si nu imi da voie...poate k sunt la 2%:lol:din cariera?
|
Quote:
|
Pai nu e suportat mx-u la carbon ;)...si eu va sfatuiesc sa luati si cu collector`s edition[black edition-ul ma mw mi-a placut,in special dvd-u cum a fost facut]...
|
pai placa ta nu e pe lista de SR.. cred ca nu e compatibila cu jocu
io am ATi Radeon 9800 si e pe lista :) later edit: mai am 85% de downloadat :cry: |
Deci...sa explic!
N`am ce sa explic..e prea tare!...!! |
daca se poate vreau si eu sa faca cineva un print screen la joc knd e la options>video....si are jocu de la Razor 1911 sa imi zica dk la video ii apare doare luminozitatea,grafica si cum sa fie mediu inconjurator...aia cu low bla bla....ca imi doar astea 3 imi apar
|
imi explica si mie cineva cum se instaleaza? sunt cam afon... am tras si eu aseara jocu cred.. si am o singura icoana cu rzr-nfsc.iso dar nu are 3.96 cum a zis cineva mai sus are 3.01 gb
|
cred ca e fake... incearca sa ii dai open sau explore, sau sa dai mount cu daemon tools
am vazut si eu pe dc++ imagini rzr-nfsc.iso de 746 MB, de 2,46 GB... dar am inteles ca numai cea de 3,96 GB e buna :| |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning