![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
1 Attachment(s)
Manson te provoc la asta ...pt locul din VT .....BRUSH ! accepti?
|
1 Attachment(s)
Most_Wanted, Manson e luat deja nu vezi, ce dreq :twisted:
mi-am terminat masina, ra2 sau Gabi faceti poll va rog pentru locul in VT Usergroup |
Most_Wanted....alta data nu t supara....
|
ok......scz ..nu am vazut ca e deja provocat ......dupa ce termini cu el ......poate vrei sa facem si noi una ......daca intrii in^ VT ^......si facem battle pt loc ...;) .....daca vrei !
|
daca intru in vt (sper si vreau) nu stiu daca iti accept din prima provocarea pt ca voi vrea sa mai raman o vreme prin grup :D
|
.....scz ca zic ...poate ca nu ar trebuii sa zic .....dar nu cred ca intrii in VT ....daca nu intrii .....il provoc pe masnon
|
Most Wanted ce te face sa crezi ca Taz nu intra in VT ?..... daca nu-l bate acum pe Manson poate sa provoace pe alt user pt VT usergroup....e simplu...nu crezi ? :)
|
desi am provocat ..... oricare usergoup din VT .....nu mi-au raspuns nici unu de 2 saptamani dak nu de 3 ... :(
|
deci Baieti Locul Meu E Disponibil( Nu Ca As Vrea Sa Renuint Dar Vreau Sa Imi Vad Nivelul:) ) accept Orice Provocare Din Partea Oricui Care Vrea Sa Intre In Grup...mashina Alege Cine Vrea ;)
|
te provoc eu.masina e cu cateva pagini in urma
|
opelul ala?...k provocare acceptata 1 sapt timp de lucru;)
|
Quote:
ma refeream c nu il bate acumm ...pe manson ...nu ca nu o sa intre vreodata in VT .... |
MW: fara suparare, da' devii enervant ! Tragi concluzii aiurea, pentru ca in momentul asta, scorul este Manson 15 - 14 TazAless si mai sunt 4 zile in care se pot vota lucrarile. Te rog frumos, fii mai rezervat !
|
frost_dani nu sunt destul de bun pt usergroup,fa un battle cu cineva care e mai bun ca mine.
|
:(....bine frate......cum vrei....altcineva cine se ofera....pt locul in vt:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning