![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
alb cu negru...
|
1 Attachment(s)
in 17
|
Ce am avea?
-case mari si inalte, cu ornamente deosebite, dar proprietarii locuiesc in bucătăria de vară -maşini inmatriculate in SUA sau in Anglia, cu sau fără hārtie, de la Lexus pānă la Bentley -maşini aduse doar pentru această lună, pentru a se da mare cu jafuri de Opel Calibra, Lancia, Alfa Romeo, o grămadă de BMW-uri 3 din generatia 92/98, jegoase, urāte. -proprietarii maşinilor, venind acasă din străinătate pentru august şi crăciun, ies in "oraş" să facă o plimbare, cu geamuri deschise, cu manele la maxim, parcānd unde şi cānd vor ei. Scuipă cānd cobor din maşină, frate! -deşi au Ferrari şi maşini exotice, foarte puţini printre ei vorbesc limbi internaţionale (in afara italienei, de unde "provin"), foarte puţini au văzut dinăuntru bibliotecă, teatru, etc etc Sunt cāteva firme şi proprietari care merită tot respectul, am şi colaboratori de acolo, īnsă, 90% din locatari sunt ţărani. Punct. Nu cultivă cartofi ci portocale, atāt e diferenţa. [IMG]http://i88.servimg.com/u/f88/11/98/23/28/img_0510.jpg[/IMG] |
2 Attachment(s)
Quote:
Are dreptate Gergo, iar daca tot e sa vezi, crema se invarte in centru, care e tare in Negresti e tare si in "sens" pentru al vedea lumea. In fine, scuze de off-topic, pun si eu poze cu un urs frumos. (Nicu nu pun cu al tau ca nu-i gata) :lol: |
1 Attachment(s)
mergeam azi linistit prin sens ... si ... in fata la aurora : un Maseratti
eram la volan ... abea am reusit sai fac poza .... nu se vede prea bine ... oricum e betoana rau masina :D |
Quote:
|
Quote:
adica despre un camion zici ca e "beton" -> despre o masina zici ca e "betoana" ca e femela :D |
Mai ales ca cunduce o fetia frumusica :twisted:
|
Are cineva poze cu F 430-ul rosu care tot isi face veacul prin centru ? :D
|
lam vazut de cateva ori da nam avut la mine aparatul :(
|
|