![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
am vazut 5-arul ala live si arata extraordinar de bine...eu treceam prin arad si am ramas masca cat de jos e si ce bine arata...
on: nu ai poza cu un nr. de moto pe un e39? ala ce il are e39 de mai sus nu e chiar asa horor,arata ok. |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1302198623 uite aici cu numar mic
|
Exact asa vrea sa fie , cum are TEA !
Quote:
Zilele astea imi ajung o gramada de piese de care aveam nevoie sa rezolv pilotul automat , comenzile pe volan si geamurile electrice pe spate ! Inca sunt in negocieri pentru modulele de rabatare oglinzi , spar sa le iau si pe alea saptamana asta !:shock: |
cat costa tot sitemul pt geamuri EL. spate?
|
In jur de 50 e o macara plus butoanele plus modulul confort pentru 4 geamuri + manopera ! Destul oricum...
Depinde la ce pret gasesti piesele , poti lua si mai ieftin . Daca vrei iti dau 2 contacte care au piese la pret f bun !:D |
lasa-mi pe PM te rog!:D
multumesc! |
Quote:
|
Nu am luat comenzi separat , am luat un volan de M5 cu airbag single stage si comenzi .. a fost putin sub 150 e .
Masina mea pe langa dotarile care vin standard a avut sac de schi , oglinda interioara cu antiorbire si perdeluta electrica la luneta , atat :D in rest cheala rau de tot:shock: si dublu climatronic , era sa uit !! Saptamana asta ajung acasa toate piesele , am cumparat si modulele pentru rabatare oglinzi si negociez tot sistemul de spalare faruri:D Dupa ce cumpar oglinzile trimit masina la electricean sa lege tot :D comenzile , geamurile spate , telefonul , pilotul automat si oglizile rabatabile :shock: Mai caut bandouri ///M E39 daca nu gasesc cumpar replici de pe Ebay ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Uite aici :D
In jur de 90 dolari plus transport . |
eu spun sa zici pas .. oem e sfant, orienteaza-te spre aftermarket doar pentru lucruri care nu exista oem, gen semnale smoked/nari negru mat si chestii d-astea, dar daca exista oem, eu zic sa ai rabdare pana gasesti, se observa diferentele la calitate, in unele cazuri nu sunt mari, asta daca esti mai perfectionist, daca nu te deranjeaza unele imperfectiuni nu ar trebui sa ai vreo problema cu ele ;)
|
Quote:
Trebuie sa gasesc si eu pe cineva care comanda de pe Ebay ... in special pt oglinzi si bandouri ! p.s ... din septembrie ma mut in bucuresti .... oare se merita sa iau bandouri ? :))) |
Quote:
este un domn pe langa blocul meu care a ajuns la al 6lea eleron de M furat, nici nu inteleg de ce isi mai cumpara :D |
Se gasesc OEm negre simple de pe masina cu shadowline , chiar stiu una care se dezmembreaza in Brasov .. de pe ea am luat eu modulele :D
Iti dau un ID daca vrei sa vezi cat cere .. Quote:
|
Masina arata demential:)Astept ziua in care va fi la vanzare,pana atunci mai strang ceva bani:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning