Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

bulldog_cox 15-02-07 20:14

da...am trimis eu mail dar nu am primit nici un raspuns inca...dar daca avea doar 18 ani inseamna ca nu stie foarte multe...sau nu mia multe decat putem sti noi:D...

am primit si raspunsul la mail:

"Clubul Rotaract Sibiu este un ONG care se ocupa de munca sociala. Cursa trebuia organizata pentru strangerea de fonduri in scopuri umanitare. Din pacate nu se mai poate organiza deoarece cursa ar fi avut loc pe aeroportul Sibiu, iar acesta a intrat in renovare. Din pacate nu se mai poate organiza cursa in conditile de fata.

merci pentru interes,

Laura-Andreea Bothar"

deci....in alta parte nu cred ca avem unde:(...poate gasim o strada mai lata

GTI 16-02-07 11:07

Re: Sibiu

bulldog,felicitari pt initiativa...pacat de raspuns

Bassu_SIV 17-02-07 11:37

ti-ai gasit si tu in oras o strada lata care sa nu aiba gropi:D

DirectHIT 17-02-07 11:41

punem toti cate 50.000 Euro, cumparam vreo 10 Ha teren, si facem noi o pista de vreo 800 ml, shi parking space for all... :), si i-am rupt pe toti in gura... :)

axxro 17-02-07 16:42

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 754605)
ti-ai gasit si tu in oras o strada lata care sa nu aiba gropi:D

sau canale proeminente

Bassu_SIV 21-02-07 23:12

aline scoatem noi 50000 de euroi din franzela calda......nu suntem in stare sa ne organizam cum trebuie si noua ne trebuie hala and shit
si btw K&N sound great:D

axxro 22-02-07 00:30

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 764122)
si btw K&N sound great:D

amu lauda'te
si btw K&N soundS great, din vietnameza mea pe care o stiu

Bassu_SIV 22-02-07 01:03

mi-era si mie foame bah:D...si daca stam sa analizam ma refeream la toata gama

PaulMIG 22-02-07 01:26

:)) daca chiar stam sa analizam, tot trebuia sa folosesti S-u' si daca te refereai la toata gama pt ca K&N(in cazul asta) nu este folosit la plural(nici nu are) deci nu merge fara......ahh matematica asta...:))

Bassu_SIV 22-02-07 01:30

am uitat sa trec pe la nomad la o ciorba ...data viitoare promit ca nu mai uit:D.....de ciorba

axxro 22-02-07 01:36

foamea bassule.............
vezi ca daca e de analizat trebe dus materialu de analiza in borcanel ;)

Bassu_SIV 22-02-07 01:38

am numa in eprubeta......:D

tfsi 22-02-07 11:07

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 764343)
am uitat sa trec pe la nomad la o ciorba

ii in renovare :cry: :cry: :cry:

DirectHIT 22-02-07 11:46

(off topic) eu vreau masina shi voua va arde de mancare :)
(on-topic) trebuie drek sa ne organizam, peste 3 saptamani vom avea toti o sedinta de consiliu... vom alege un "president", vom alege un nume pentru ca asa nu mai merge...ne intalnim toti si o punem odata la capat... asa ca pana atunci ganditi-va si veniti cu idei... daca o tot taraganam nu ne vom intalni niciodata toti... dar in momentul in care vom infiinta ceva va veni lumea ca asa nimeni nu ne crede ca vrem sa facem ceva....spor la cautat idei...

bulldog_cox 22-02-07 11:55

DA...E BUNA IDEEA. APROPO SA IMI DAI SI MIE UN pM CU CE MAI SUNAT...CRD CA AI VAZUT UN ANUNT VECHI...VECHI .....

CINE ISI LASA CAUCIUCURILE PE ASFALT PRIN SIBI.....AM VAZUT PE MIHAI VITEAZU...STEFAN CE MARE LA INTERSESCTIE CU CEFERISTILOR....CALEA CISNADIEI CU DIMA......AM VAZUT MULTE URME DE "DRIFT...POATE"...:d...ORICUM ERA CEVA CU ROTI F LATE:d

All times are GMT +2. The time now is 05:57.

- Copyright 2026 4Tuning