![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Eu pe langa voi am schimbat si la 7 000 rtp si din cate imi amintesc eu , nu am avut nici o problema ;)
|
Era ceva sa schimb eu la 7000 cu dieselul meu,nu de alta dar intra in limitare pe la 5500 de ture!!! :-p
Ia mai mergi tu inca ceva timp cu ea asa tare si o sa vezi ca apar probleme si la tine,cel putin la mine incep sa apara incet incet. |
intr-un final ...calibra este o masina coupe buna... care poate satisface o persoana cu o situatie materiala acceptabia...adik pt buzunarul unui roman ;)
|
Corect....
|
Nu va mai certati mah :poke: ca aveti acelasi bloc motor!! :P :tenisclap ............(ma refer la Liviu si Tatae) ;)
|
Cine se cearta mah ? :lol: :lol: :lol:
Sa revenim la subiect, adik la masina ! |
Asa-i Tataee ;)! Chiar Liviutz, ce se mai aude cu masina? O reparatie ceva, un eleron refacut, un spoiler lipit?!
|
Mai nu se mai aude nimik....am inceput sa ma las de masina,parca ma atrag mai mult femelie:))!!!
|
Vremea e devina...eu am inceput sa las vopseaua de pe jante pe borduri din acelasi motiv ! :))
|
:lol:...femelile astea:boogy:
|
:bunch: :woowoo: :love:
|
ce sa-i faci.....asta este.....nu poti sta fara ele dar nici cu ele nu tie bine ;) :lol:
|
Alex esti dispus sa vi cu mine sambata in bucuresti??DAca da anuntama cat poti de repede ca sa nu iau pe altcineva!!!
|
bai frate mersi de oferta...dar nu pot k am niste probleme de familie :cry: :cry: ...o sa-ti spun de ce pe mess...oky?!
|
Liviu-le sunt in Bucuresti;) Da nu cred ca o sa vin la Tuning Days
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning