![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
2 Attachment(s)
Apropo: pt cei kre nu si-au dat seama si se impiediku de un Matiz rosu,e noua masina a lu TAU! Cik s-a plictisit de Dacia lui si a dat-o pe acest Matiz din poze! :lol:
|
candva intre 18:52 si 20:48...
|
ma da mie nu mi-ai cerut voie sa fiu poza si oricum matizul ala rupe are vreo 100de cai si mananca pamantul.Sper sa revina cat mai repede la vechea lui dragoste :TAU :))))
|
-Robert, da' cum ti-a venit ideea cu gura de alimentare tocmai acolo? super tare ideea oricum!
-sfat: nu face aerograful de marimea si forma numarului de inmatriculare, fa-l sa se piarda cat mai mult in "peisaj", ca va veni urat daca pui numarul sub el (daca imi dai voie sa-ti dau o sugestie, fa numarul pe comanda electrica, astfel incat sa nu se vada, iar cand apesi un buton, un actuator sa-l faca sa apara ;) - o sa vezi la mine in curand) -pentru cei ce nu stiau, robert mai are 2 masini, iar matizul il foloseste NUMAI atunci cand TAU' e in lucru :peace: am dreptate Robert? -legat de fetzele de usi, sa stii ca vor trebui reconcepute :cry: (am vazut ca ti-ai antifonat portierele, deci spatiul din interiorul lor trebuie folosit pentru difuzoarele din usi - trebuie sa ne auzim neaparat zilele astea) |
eu nu prea as vrea sa revina la prima dragoste ca sunt curios ce poate sa scoata dintr-un matiz :)
|
Quote:
matizul este doar pt zilele cand i-l am pe tau in lucru, cum a fost si zilele astea! asa e alex!;) pai ce au fetele de usi? de ce tre sa le refaci? bine hai sa te sun eu maine dupa masa! |
Quote:
|
cine te crede ma ca te linistesti.Eu unul nu te cred.Vezi cum dormi la noapte si ce idei mai nascocesti, TAU nu va fi niciodata terminat
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
ai rabdare! :chainsaw: ->workin'
|
masina asta va fi nu numai visul lui Robert ci visul multora care poate ar fi vrut sa tuneze o berlina. in topicul asta vad ca a stiut sa aleaga sfaturile unora despre cum sa tuneze masina si a luat decizii f bune. au mai incercat si altii sa tuneze Dacii dar cu toate ca au bagat multi bani, nu le-a iesit.
si eu visam sa imi tunez berlina (tot alba) sa iasa ceva misto dar nu a fost posibil si probabil si altii iar acum ne bucuram ca cineva a inut cont si de sugestiile noastre si a stiut sa faca alegerile corecte. prin asta nu numai tu iti indeplinesti visul de a vedea o berlina tunata ca lumea, ci si noi ceilalti. eu unul ma simt dator sa iti multumesc ca ai facut asta. sa vad cum arata o berlina tunata si sa imi placa totul la ea e si visul meu, nu numai al tau. abia astept sa vad cum arata dupa ce vopsesti si spatele. :) |
Quote:
|
ati vazut ca matizu mosteneste capacele de la dacie?!! :))
|
niste poze din timpul lucrarilor???
mai recente? sau e la vopsit? |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
fara discutii,fain!
|
Quote:
a si dupa aia ledurile! ca sa fie treaba buna! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning