![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
salutare la toti unde va fi intalnirea?
|
inca nu e sigur poate la auchan sau la interex
dar uitate pe forum ca pana vineri sigur va fi o alegere |
Quote:
|
si 1100 si lastun poate sa vina;) numai sa fie dacia:P
ii vorba de sambata la intalnirea dacia |
Deja se exagereaza! Terminati cu off-topicul ! Am sters azi la posturi si am dat avertismente, data viitoare poate nu mai dau doar avertismente. Folositi functia EDIT sa nu mai faceti double post (adica doua posturi consecutive scrise de acelasi user). Cei noi inregistrati pe forum ar trebui sa citeasca regulamentul 4tuning inainte sa scrie ceva in topicuri. https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=402&a=125 .
|
DECI IN DATA DE 23.01.2010 intalnirea Daciiilor la Interex de la ora 18:00
(dacia:1300,1304,1307,1310,1320,1410) |
deci... sincer nici mie numi place ca ne despartem umpic... adica cu o intalnire a daciilor... dar probabil ca daca as avea una mas gandi altfel... dar nu conteaza...
ahh bine sambata e fixata... dar vine si duminica... ce facem cu duminica?:) de la ora 18.00 la interex? sau la auchen? |
pai la interex NU?? ca sa nu ne mai deranjeze nimeni
|
eo zic ca mai bine la INTEREX :) acolo ne-am obisnuit :)
|
si eu asta zic... dar de acea intreb ca sa stim:P si sa fie asta ultima modificare ca fiecare weekend sa schimban locul?:-s
|
pai daca tot modificam o facem in parcare la plus in Ludus :)
|
nu ma la interex si gata nu stiu si cu achan ul care era ca la interex navem loc este loc acolo destul. nu nu nu mergem la ludus:)):P:P
|
pai loc este si la interex ca e mare parcarea numa ca ideea e ca nu mai este loc de facut nebunii
|
Lasa Scorpion nebuniile.....unde ne intalnim acolo nu facem nebuniii......acolo stam la o poveste chestii treburi......dak vrem sa ne facem de cap mergem altundeva.....de unde dak ne trimit"ninjele verzi" sa nu fie problema:)...uite ne intalnim de exemplu la Interex si dak chiar vrem sa ne "innebunim" mergem la Praktiker:-"salu auchan,sau la Metro...sau la dracu:))).......:D
DECI IN DATA DE 23.01.2010 intalnirea Daciiilor la Interex de la ora 18:00 (dacia:1300,1304,1307,1310,1320,1410) |
daca facem nebunii iarasi ne trimit acasa:))
asa ca nu facem nebunii... si gata... :D atuncia gata la interex and thats it |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning