![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
Nici nu se discuta. La o asemenea masina nu se potriveste decat ceva aspirat. Alpineliebe 100%. Cu motorul GTT vei avea probleme legislative. Tu alegi, cheia e la tine.
|
Alpine Turbo.
Bafta cu masina. |
Quote:
Motor R5 Alpine aspirat 300 de euro. Modificarile aferente 100 de euro. Sa simti puterea si sa ai placerea de a conduce o Dacie cu motor Alpine aspirat. De nepretuit. Pentru toate celelalte exista Mastecard. |
Faine "noile" achizitii,si eu am ceva asemanator.Portetrierii sunt tot DBA,difera doar fuzeta deoarece este modelul cu degajare la piulita planetarei.Un lucru bun este ca se mai gasesc discuri noi ventilate.
aditza579, astept sa vad poze cu dacia ta,ca vad ca gura iti merge...... |
Quote:
Edit: Daca sunt bani ai sa vezi Dacia mea la toamna. Debea astept. Si sa te astepti si la modificari. Scuze cristi de offtopic. Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
sa fim seriosi...cand incepi sa modifici o masina si iti doresti sa "fuga tare" nu prea mai stai sa te gandesti la..legislatie..deci omule pune motor v6 turbo pe ea:)...glumeam...daca ai $$$ pune neaparat ceva turbo:) gtt...1.7 de volvo...ceva grav:D..se merita la masina asta:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu un motor de alpine lucrat bine inauntru(la interne) + turbo scoti mai multa putere decat de la un gtt,acum tu alegi,dar eu zic sa mergi pe alpine turbo.
Vinde un user de aici,motorul este facut de la 0 ,mi-a aratat poze etc. Uite id-ul de mess razvan_marius1122 vorbesti cu el si vezi cum va intelegeti. |
Parerea mea, GTT, am vorbit si cu Cristi la telefon pe tema asta, daca Doamne fereste esti oprit, motorul de GTT seamana cu ala de Dacie, il mai pacalesti il mai proestesti ii zici ca e filtru e aer plm...., in caz de MAI Doamne Fereste ramai fara talon, dai jos turbina si traseele de admisie si te duci cu Carfil si aia e... ai scapat ieftin, asa avand Alpine, trebuie sa-l dai jos sa pui dala de Dacie, sau stricat rau de tot la RAR si nu mai pe "naspa" sa dea taloane...
Daca tot vrei sa o arzi ilegal, pune frate direct 16valve si gata, daca tot vrei sa o faci de oaie:lol: |
Quote:
daca nu iti convine nu mai citi sari peste posturile mele !!! aditza579 : eu in locul tau as ascunde varsta si m-as documenta mai bine despre tot ce priveste o masina !!! in primu rand iati permis ...! scuze de off ON: scuze ,ma gandeam la altceva cand team intrebat daca treci la 4 prezoane, bafta in continuare la montarea noilor frane ! |
Ia zi tu cristi dvl-ule cum e cu 16 valvele?:)) " mama cum se misca cuaiee" :)))....lasa ca iti pui tu noul motor pe masina:)....si acum pt cristi si negresa lui...daca pui 16 valve...o sa te plictisesti de el si o sa vrei turbo...asa ca cea mai ok si buna alegere ar fi 1.7 turbo....de pe volvo...un motor modificabil:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning