![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
ps: faine poze |
Quote:
|
Da, asa este. Ca doar nu mai am machete Americane. NOT! :twisted:
|
Tu ne vinzi gogosi...prin alte parti te lauzi cu o americana turbata, rosie si aici te dezici de produsele capitaliste de peste ocean. Nu e frumos mai ales ca dupa ce am vazut-o la tine am luat-o si eu,pentru ca o cautam de nu mai stiu cata vreme. Ti-a ajuns?
|
:lol: da, sunt in posesia ei de cand am postat-o, insa n-am apucat sa o prezint. Stiu ca si tu o cautai de ceva vreme si sper ca ai gasit-o. (poate pe galben? 8) )
|
Inca nu te-am iertat pentru pozele alea....sunt ravasit, dar ma voi multumi pt moment cu ea rosie:cry:
|
16 Attachment(s)
pai rosie sa fie :lol:
Chevrolet Corvette C6, 1:18, Autoart. O macheta foarte buna, realizarea este de exceptie. P.S scuze moderatorilor pentru numarul mare de poze, insa macheta merita. |
absolut superba piesa asta rosie!!!
|
Asa este, modelul este superb si lucrat foarte bina, plus cateva artificii de mare clasa. Felicitari pentru piesa asta!
|
Am ramas placut surprins de aceasta macheta, de realizarea ei.
Merci baieti. 8) |
Excelenta macheta ! Greu sa-i gasesti neajunsuri, interiorul si motorul sunt relizate exemplar, la fel si exteriorul: jantele, anvelopele, blocurile optice, everything este finisat foarte bine. Mai e si rosul asta care o prinde de minune :yes:
Cum de i-ai facut numai o poza la interior? parerea mea ca merita mai multa. Asta imi aminteste de anul trecut, cand intotdeauna cand iti venea vreo macheta tare acumulatorii vietii se terminau si nu mai puteai face poze :lol: |
Chiar frumoasa foc macheta asta. Incepe sa-mi para rau ca am renuntat la ea :lol:
|
Arata bestial...poze,macheta,realizare,idee....totul.Fel icitari pt tot:lol:...la cat mai multe:-)
|
Mi-a placut si mie asta rosie, dar na, era rezervata de tine ^^ Congrats!
|
Geniala macheta (pentru ca masina e geniala...). Foarte frumoase poze.... ma face din ce in ce mai tare sa o vreau... si asta si Z06 si C6R. (si inca altele :))) ) :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning