![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
va multumesc de incurajari,o sa particip la cat mai multe show-uri ca lumea sa nu uite marca oltcit si sa o aprecieze in continuare :D
|
11 Attachment(s)
Cateva poze cu "jucariile mele" de la sedinta foto cu membrii Midnight Racers Ramnicu Valcea :D
|
Am numarat cel putin 4 jucarii, cate din ele sunt a tale?8):lol::twisted:
|
Soooper pozele :D
|
Frumos bai nene! dar indreapta si tu numarul ala de inmatriculare :lol:
|
frumos ... dar sa iti zic ce nu am halit intotdeauna ... picioare si funduri pe capota sau pe bara ... e pacat de tinichea bre ... mai ales ca aia care isi suie fundul pe capota habar nu are si nici nu o intereseaza cat s-a muncit la capota aia asta ca sa nu zic la masina pe ansamblu
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
femei pe masina sunt pentru......dar pune o bara pe spate........
|
Quote:
|
Frumoase masini, frumoase fete...bravo voua! :D
Quote:
Bafta in continuare! |
8 Attachment(s)
azi am bibilit putin pe la masina.am schimbat carburatorul de dacie cu unul de nova de 1.6,tragea masina acuma de rupe...se duce pana in 7500 de ture(mai mult mi-a fost frica sa ii dau).am aranjat tripla stanga ca era stramba,am aranjat numarul,diverse chestii prin interior si bara spate(care trebuie taiata putin ca lovesc rotiile in ea)
|
da carburatorul ala nu e cam corcit ...:) ... mi se pare cam dubios capacul ...
depinde in ce treapta de viteza i-ai dat 7500 ..:) ca in mod normal si un motor de 1,1 cu carburator de 1,1 se duce la 7500 pe treptele 1 si 2 ... dar depinde si in cat timp se duce la turatia aia totusi ar fi bine sa ii pui si un filtru de aer :) iar in privinta barii spate daca tot trebuie sa umblii la ea vezi cum poti sa o aliniezii si cu linia aripii spate ca avand aripa umflata vine prea in interior bara |
Quote:
|
daca faci bara sa stea la linie cu aripa spate, o sa iasa ce trebuie!!! mie imi place, felicitari
|
2 Attachment(s)
Quote:
Masina va fi prezenta la Bucharest Wheels Arena 2013 intre 24 si 26 mai,la Romexpo,standul Midnight Racers :D pana atunci mai am de aranjat la ea :shock: p.s: ce ziceti de idee :D ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning