![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Frumos Golf-ul, mie-mi place cum arata. Bafta la 1:24!
|
Quote:
|
:paper: .... nu imi ia poza ca e prea mica, dar pot sa zic atat: '69 Camaro
|
Frumos, acuma chiar sunt curios : decapotabil sau nu, cu roti normale sau cu gume , cu sau fara cutie, anul de aparitie. Abea astept sa vad ce ai gasit;).
|
Super prezentare la aniversarea paginii 50!!!!!
Sunt curios ce va fi la pagina 100 Foarte frumos Golf-ul si mai ales prezentarea lui!!!! Bafta la adunat!!!! |
Hehe Frumos GTi-ul vineri l-am luat si eu cred ca il prezint acum :))).bafta la cat mai multe.
|
Quote:
Quote:
|
O macheta foarte frumoasa... imi place interiorul si faptul ca are trapa!
|
Are detalii super Golful, vorba lui 2010, o prezentare demna de pagina 50, Cararama pwns all! :D In ce ritm alert creste colectia ta, cred ca o sa ajungi la pagina 100 in foarte putin timp ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Desi am vazut-o la multi macheta asta, nu mi s-a parut asa faina... ai facut poze care i-au aratat detaliile;) Felicitari! |
Asteptam atunci prezentarile!!!
|
Felicitari pentru G5 bro' ! Cum spuneam intr-un post anterior, Cararama rulles over Bburago pe 1/24 fara discutii !
|
Acum am vazut ce ai scris, ca o sa vina un TH... pe 2008, nu? Sunt curios daca e inca in blister:-)
|
9 Attachment(s)
Multumesc inca o data tuturor, chiar nu ma asteptam ca micul Golf sa starneasca atatea reactii. Awesome! :D
Eugen, fireste ca e in blister: '69 Camaro (1/64) Hot Wheels T-Hunt 2008 Meyers Manx (1/64) Hot Wheels Stars 2008 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning